Werk- en reclamekledij met logo

Voor al uw werk- en reclamekledij kan u op de expertise van Argo Reclame in Lokeren rekenen. En dat van eenvoudige t-shirt tot specifieke diepvrieskledij. Wij voorzien uw gewenste kledingstukken van uw logo, bedrijfsnaam of inspirerende quote. Zo creëert u een nog meer professionele uitstraling naar uw klanten toe.

We leveren gepersonaliseerde kledij vanaf een totaal van 25 stuks.

Werkkledij

Bij werkkledij zijn kwaliteit, draagcomfort en veiligheid even belangrijk. Deze kleding krijgt het immers zwaar te verduren en staat ook grotendeels in voor de persoonlijke veiligheid van uw medewerkers. Guur weer, voorbijrazend verkeer, vonken en snijgevaar zijn maar enkele risico’s die het dragen van geschikte werkkleding zo belangrijk maken.

Om optimale veiligheid en zichtbaarheid te garanderen, rekenen we op de productkwaliteit en expertise van Mascot. Zij hebben voor elk type werk een geschikte kledinglijn uitgewerkt. Voor de borduring of bedrukking van uw kledij met uw logo of slogan kan u uiteraard op onze ervaring rekenen.

Reclamekledij

Waarom van uw werkkledij geen promotiemedium maken? Laat uw reclamekledij bedrukken of borduren met uw bedrijfslogo en verspreid uw reclameboodschap op de meest eenvoudige manier.

Ons assortiment telt ondertussen meer dan 5.000 stuks. U vindt dus vast de reclamekledij die u zoekt. Uiteraard begeleiden we u met plezier bij uw keuze. Wist u trouwens dat u onze kledingstukken ook kan komen passen in onze showroom?

 

Interesse in reclame- of werkkledij?

Vul onderstaande gegevens in en we contacteren u eerstdaags terug.