Reclamekledij en werkkledij

Gepersonaliseerde reclamekledij


Waarom van jouw werkkledij geen promotiemedium maken? Laat jouw reclamekledij bedrukken of borduren met jouw bedrijfslogo en verspreid jouw reclameboodschap op de meest eenvoudige manier.

Ons assortiment telt ondertussen meer dan 5.000 stuks. Je vindt dus vast de reclamekledij die je zoekt. Uiteraard begeleiden we je met plezier bij jouw keuze. Wist je trouwens dat je onze kledingstukken ook kan komen passen in onze showroom?

Werkkledij, in alle kleuren


Bij werkkledij zijn kwaliteit, draagcomfort en veiligheid even belangrijk. Deze kleding krijgt het immers zwaar te verduren en staat ook grotendeels in voor de persoonlijke veiligheid van jouw medewerkers. Guur weer, voorbijrazend verkeer, vonken en snijgevaar zijn maar enkele risico’s die het dragen van geschikte werkkleding zo belangrijk maken.

Om optimale veiligheid en zichtbaarheid te garanderen, rekenen we op de productkwaliteit en expertise van Mascot. Zij hebben voor elk type werk een geschikte kledinglijn uitgewerkt. Voor de borduring of bedrukking van jouw kledij met jouw logo of slogan kan je uiteraard op onze ervaring rekenen.

Werk- en reclamekledij met logo

Voor al jouw werk- en reclamekledij kan je op de expertise van Argo Reclame in Lokeren rekenen. En dat van eenvoudige t-shirt tot specifieke diepvrieskledij. Wij voorzien jouw gewenste kledingstukken van jouw logo, bedrijfsnaam of inspirerende quote. Zo creëer je een nog meer professionele uitstraling naar jouw klanten toe.

We leveren gepersonaliseerde kledij vanaf een totaal van 25 stuks.

Bel nu
Route