werkkledij gent

Werkkledij Gent en omstreken

Wij zijn Argo reclame, 25 jaar actief in de reclamekledij. Onze klanten waren al langer vragende partij naar goede werkkledij, en nu bieden we een antwoord met Mascot. Als dealer voor werkkledij Gent en omstreken stellen we dit merk graag aan u voor.

Mascot werkkledij:

Ons hoofdmerk voor werkkledij is Mascot. Mascot is een Deens merk. Waarom wij voor Mascot hebben gekozen? Omdat ze een hoge kwaliteit nastreven voor een eerlijke prijs. Goede werkkledij is immers belangrijk. Voor uw personeel is draagcomfort prioritair, voor uw klanten herkenbaarheid en imago. Mascot heeft het allebei.

De belangrijkste troeven van Mascot

  • Werkkledij die goed zit, een uitstekende pasvorm heeft en waar u dus deftig kan mee werken.
  • Ruime opbergmogelijkheden in veel zakken.
  • Kniestukken verkrijgbaar in Cordura of Kevlar.
  • Holsterzakken aan de broek of met aparte riem.
  • Dezelfde kleur over de ganse lijn. Is uw bedrijfskleur rood, dan kan u alles in rood kiezen. Van werkbroek tot t-shirt.
  • Niet onbelangrijk: de prijs. Mascot heeft een heel goede prijs/kwaliteitsverhouding. U zal voor dezelfde prijs geen betere kwaliteit op de markt vinden.

Andere merken

Uiteraard bieden we ook andere merken aan. Zo zit B&C pro bijvoorbeeld meer in de middenrange, maar dit is net zo goed een kwalitatieve lijn. Daarnaast hebben we Dickies en Varna. Op aanvraag kunnen we eveneens Snickers leveren.

Tot slot hebben we een volledige collectie reclamekledij, waar Kariban de koploper in is. Sinds kort hebben ook zij werkkledij.

Uw keuze gevonden?

U ziet het, er is veel keuze. Vraag gerust meer info, dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Interesse in kledij?

Vul onderstaande gegevens in en we contacteren u eerstdaags terug.