Vrijstaand reclamebord

Wilt u een vrijstaand reclamebord langs de kant van de weg of in uw voortuin plaatsen? Dan informeert u best even bij reclamespecialist en beletteraar Argo Reclame in Lokeren. Wij hebben namelijk verschillende oplossingen in gedachten om een reclamebord op maat te maken dat maximale zichtbaarheid garandeer. We adviseren u trouwens met plezier bij uw keuze.


Een vrijstaand reclamebord wordt meestal haaks op de straat of rijrichting geplaatst waardoor het reclamepaneel langs beide kanten zichtbaar is. Toch zijn er ook andere opties en denkpistes:

Het A-frame is een geschikte drager voor borden én spandoeken

Ons A-frame is vooral een multifunctionele oplossing.

Dit frame bevat een geul waar een vast reclamebord naadloos in past. Gewoon even het bord er uit schuiven en er een nieuw in plaatsen, volstaat om uw reclameboodschappen af te wisselen. Voor wisselende reclame en tijdelijke promotie acties kunnen echter ook spandoeken interessant zijn. Door enkele veren in de gleuf van het A-frame te voorzien, kunt u ook die spandoeken trouwens snel en eenvoudig op dit zelfde frame bevestigen.

Verlichting niet vergeten!

Onze Eco-Ledtube is erg geschikt om het A-frame en uw reclame te verlichten. Deze energiezuinige verlichting is eenvoudig te monteren, is onderhoudsvrij en gaat jaren mee.

Vlotte plaatsing

De plaatsing van zo'n vrijstaand reclamebord is erg eenvoudig. U moet enkel 2 putten graven van ongeveer 70 cm diep, het bord erin plaatsen, de constructie waterpas zetten en de putten weer opvullen met snelbeton voor een stabiele constructie.

Interesse in vrijstaande reclameborden?

Wil je meer weten over de mogelijkheden met vrijstaande reclameborden? Stel je vraag, we contacteren je snel terug.

  • Foto's of logo's meesturen (max 3)

  • Stuur eventueel foto's of logo's (3 st)
    Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, eps, ai, doc, psd, jpeg, docx.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Bel nu
Route