Vlaggen

Niets geeft zoveel dynamiek aan een bedrijf als wapperende vlaggen. Fris, levendig en opvallend, een boost voor het imago van uw bedrijf. Bewegende reclame valt ook op in het straatbeeld, dus u wordt zeker gezien.

Welk type vlaggen is het beste?

Met onze jarenlange ervaring, zijn we ervan overtuigd dat galgvlaggen het beste rendement geven. Deze vlaggen worden opgehangen aan galgmasten. Dit zijn vlaggenmasten van courant 6 meter hoog, met bovenaan een horizontale stok (galg), die meedraait met de wind. Het grote voordeel is dat de vlaggen ook zichtbaar zijn als er geen wind is.

De vlaggen zijn verkrijgbaar op maat, maar courant zijn ze 1 m breed, op 3 m hoog.

Hoeveel vlaggenmasten zet u het best aan uw bedrijf?

Daar is geen exacte wetenschap over, maar er is een ongeschreven regel die zegt dat een onpaar aantal vlaggenmasten het mooist oogt. Kijk maar eens rond, meestal staan ze per 3, of per 5.

Hoe lang is de levertijd van de masten?

Onze vlaggenmasten met galg zijn op stock. We hebben ze courant in zilver en wit. De vlaggen zelf worden op maat gemaakt. We bekijken graag samen met u de leveringstermijn.

Beachflags

Verder kan u ook promotionele vlaggen kan u bij ons bekomen: de beachflags genoemd. Deze windbanners zijn de absolute eye-catchers voor uw events of opendeurdagen.

Interesse in vlaggen?

Wil je meer weten over de mogelijkheden met vlaggen? Stel je vraag, we contacteren je snel terug.

  • Foto's of logo's meesturen (max 3)

  • Stuur eventueel foto's of logo's (3 st)
    Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, eps, ai, doc, psd, jpeg, docx.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Bel nu
Route