raamfolie

Wat is het?

Vision print is een type raamfolie voorzien van honderden microgeperforeerde gaatjes die op de buitenzijde van uw ramen gekleefd wordt.

  • Achteraan ziet de gaatjesfolie zwart (de kant van de belijming), waardoor u gemakkelijk van binnen naar buiten kan kijken.
  • Vooraan is het vision print materiaal wit, waarop uw logo, boodschap of afbeelding wordt gedrukt.

De vele voordelen van de vision print raamfolie op een rijtje

Het voornaamste voordeel van deze raamfolie ten opzichte van heel wat andere verduisterende raamfolies, is dat u wél naar buiten kan kijken alsof er geen folie op uw ramen hangt. Wanneer men echter van buiten naar binnen kijkt, ziet men de bedrukking. Op deze manier krijgt u een one way vision effect. Kortom, dit is dé manier om reclame op uw ramen te plaatsen zonder er zelf hinder van te ondervinden.

Uiteraard creëert deze raamfolie ook extra privacy. Alleen geldt dat enkel overdag. Wanneer het buiten donker is en licht binnen, kan men namelijk wél gemakkelijk naar binnen kijken. Om ook ’s avonds extra privacy te creëren hebben we andere oplossingen in gedachten. Neem gerust even contact met ons op om die te bespreken.

Ook geschikt voor achterruiten van wagens

Deze vision print wordt eveneens gebruikt voor de achtervensters van voertuigen en ook op autobussen geeft deze raamfolie interessante publicitaire mogelijkheden. Wanneer de vision print folie op autoruiten wordt geplaatst, worden deze echter best eerst gelamineerd. Zo wordt de bedrukking namelijk beschermd tegen beschadiging door de ruitenwissers.

Meer info over de verschillende toepassingen vindt u bij belettering van bedrijfswagens en kleefteksten voor vitrines.

Interesse in belettering?

Vul onderstaande gegevens in en we contacteren u eerstdaags terug.