Video marketing

Video is momenteel ontzettend hot! Dat is niet zo verwonderlijk, want ons brein verwerkt beelden tot wel 60.000 keer sneller dan tekst. 

Een goede content video vertelt een verhaal en trekt de aandacht van bezoekers. Daarom speelt video content marketing tegenwoordig een essentiële rol in het bredere reclameverhaal.

Wil je aan de slag met effectieve videomarketing? Dan kan je onze experts inschakelen om meer klanten aan te trekken en jezelf, je merk en/of je bedrijf beter in de markt te zetten. 

Video marketing, een slimme zet

Beelden zeggen meer dan woorden, dat weten we allemaal. Maar de combinatie van beelden mét woorden is nog sterker, want:

 • Mensen kunnen zien hoe jouw producten worden gebruikt of hoe jouw diensten in elkaar zitten.
 • Je bereikt een breder publiek, omdat heel wat mensen nu eenmaal liever naar een video kijken dan een tekst lezen.
 • Je kunt de band met je huidige websitebezoekers versterken door relevante en interessante informatie met hen te delen.
 • Je geeft jouw bedrijf 'een gezicht'. We weten allemaal graag wie er achter een organisatie zit, toch?
 • Je creëert nieuwe advertentiemogelijkheden. Video's kunnen anders worden gepromoot dan tekstuele of statische advertenties.

Redenen genoeg om meer in te zetten op meer videomateriaal.

Waarom video marketing uitbesteden?

Natuurlijk wil je online aanwezig zijn en via deze weg (nieuwe) klanten aantrekken. Maar aan de andere kant wil je je ook richten op de dagelijkse bedrijfsactiviteiten zonder het overzicht te verliezen.

Online marketing (en meer bepaald videomarketing) uitbesteden is daarom een nuttige investering, want:

 • Je haalt er onmiddellijk de juiste expertise mee in huis. 
 • Je beschikt over alle benodigdheden voor succesvolle videomarketing.
 • Je werkt kostenefficiënt, aangezien een gespecialiseerd team voor een lager budget kan worden ingeschakeld dan een fulltime medewerker.
 • Je minimaliseert de lasten, want door online marketing uit te besteden kunnen jij en je werknemers zich richten op de eigen kerntaken. Zo doet iedereen waar hij goed in is.

Onze werkwijze bij videomarketing

Wij gebruiken een gefaseerde aanpak om je te helpen met jouw videomarketing:

 1. Eerst definiëren we de bredere content marketing strategie
 2. Daarna creëren we unieke, relevante en waardevolle content
 3. Dan publiceren we de vlogberichten (in de vorm van blogposts) op je website en eventuele andere social media netwerken.
 4. Met Google Analytics gaan we na welke bezoekers via de content marketing op de website komen. Indien nodig passen we strategie verder aan.

Kortom, wij zorgen ervoor dat jouw video marketing rendeert!

Ook jouw video marketing uitbesteden?

Vraag een afspraak aan, dan bekijken we samen de mogelijkheden. Noteer alvast je vraag en schrijf erbij wanneer je de afspraak zou willen. We bevestigen je snel.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Bel nu
Route