squid laten plaatsen

Squid voor elk interieur en raam

Squid® is een waanzinnig interessante stof om ramen, muren, plafond en zelfs tafelbladen mee te bekleden. Wij plaatsen dit in eender welk interieur, voor elk type raam. Het maakt niet uit hoe groot de achtergrond is of welke vorm uw raam heeft.

Privacybeschermend

De zelfklevende, transparante stof is van binnen naar buiten doorzichtig. Overdag belemmert hij dan weer de inkijk, waardoor u in alle rust van uw privacy én uitzicht kunt genieten.

Vocht- en hittebestendig

Squid kan temperaturen aan tot 60°C en is brandvertragend. Dit wil zeggen dat u het in ruimtes kunt gebruiken waar strenge brandnormen gelden. Ook vocht vormt geen probleem voor de kleefkracht van het raamtextiel.

Zonwerend

De kleefstof houdt een aanzienlijk deel van de zonnewarmte buiten -het scheelt wel 3 graden!- en is dus een ideale zonwerende oplossing.

Stijlvol alternatief

U begrijpt intussen dat Squid voor verschillende doeleinden kan worden ingezet. Het is eveneens niet onbelangrijk dat het een ontzettend stijlvol alternatief is voor zandstraalfolie of andere raamfolie.

Wilt u ook Squid laten plaatsen?

Laat u dan ontzorgen door ons. We hebben een jarenlange ervaring in beletteringen en bestickeringen, dus dit is voor ons een koud kunstje. U hoeft nergens meer aan te denken, wij regelen alles.

Vul onderstaande gegevens in en we zullen u zo snel mogelijk contacteren.