spandoeken argo

Promotionele spandoeken

Spandoeken zijn in het bijzonder gegeerd voor reclametoepassingen op events of om bijvoorbeeld opendeurdagen aan te kondigen. Dat ze gemakkelijk op te hangen en te verwijderen zijn, compact oprolbaar en licht in gewicht zijn bijzonder praktische troeven.

Werfspandoeken

Aan Heras hekken worden ook vaak spandoeken gebruikt, maar doorgaans wordt hiervoor een speciale soort spandoek gebruikt: de meshdoek. Deze meshdoeken zijn geperforeerd zodat de wind erdoor heen kan. Zo vangt het spandoek geen wind dat de afsluiting zou kunnen doen omvallen bij een stevige windstoot.

Spandoeken in frame

Behalve voor promotionele doeleinden, hebben we ook voor permanent gebruik geschikte oplossingen. Voor langdurige promotie worden spandoeken opgehangen in een frame. Wij raden hiervoor vooral het A-frame aan. Dit A-frame is gemaakt uit driehoekige aluminium profielen, is onderhoudsvrij en heeft een modern en trendy design. Bovendien kunnen in deze opstelling de banners ook verlicht worden met duurzame led-verlichting.

De voordelen van deze led-verlichting spreken voor zich:

  • geen onderhoud (geen defecte lampen)
  • zuinig in verbruik
  • indien gebruikt in combinatie met een astronomische timer: geen uur meer gelijkzetten.

In dergelijk A-frame is het ook erg eenvoudig om de doeken te wisselen, waardoor u slechts 1 frame nodig heeft om afwisselende promoties aan te kondigen.

Interesse in belettering?

Vul onderstaande gegevens in en we contacteren u eerstdaags terug.