Spandoeken reclame = veelzijdige reclame

Spandoeken kunnen op allerlei manieren ingezet worden voor de promotie van uw bedrijf of zaak. U kan spandoeken reclame bijvoorbeeld bevestigen aan de gevel van uw zaak, of  als banier loodrecht op de gevel vastmaken. Hoe dan ook springt uw boodschap in het oog.

Spandoeken reclame is bovendien gemakkelijk te verplaatsen en is dus ideaal voor gebruik op promostands of evenementen. De spandoeken kunnen eenvoudig losgemaakt, opgerold en heropgesteld worden.

De opgerolde spandoeken nemen heel weinig plaats in beslag, een groot voordeel ten opzichte van logge frames of panelen. Argo drukt haar spandoeken reclame op een kwalitatieve maar soepele pvc ondergrond. In onze productieruimte beschikken wij over de modernste machines, waardoor wij snel en grondig kunnen werken.

Spandoeken reclame op maat

Bij spandoeken en baniers die permanent aan een gevel vastgemaakt worden, kunnen we verschillende soorten aantrekkelijke frames leveren. De spandoekenreclame wordt met rekkers aan de gegalvaniseerde ronde buizen of aan een driehoekig aluminium frame bevestigd. Om uw boodschap extra in de spotlights te zetten, kunnen we zelfs belichting van het spandoek voorzien.

Die boodschap hoeft trouwens niet het hele jaar door dezelfde te zijn. Spandoeken in frames zijn heel gemakkelijk te verwisselen bij bv. opendeurdagen, solden of feestperiodes. Zo is uw spandoeken reclame altijd aangepast aan het moment. Neem voor vragen of een vrijblijvende offerte gerust contact op met ons.

Interesse in belettering?

Vul onderstaande gegevens in en we contacteren u eerstdaags terug.