powerbank

Altijd en overal bereikbaar zijn? Dan kan u best een powerbank kopen.

Waarom een powerbank kopen zeker niet onverstandig is

Als ondernemer moet u permanent bereikbaar blijven, maar door het intensieve gebruik gaat de batterij van onze smartphones helaas nooit lang mee. Een powerbank kopen biedt hiervoor de oplossing.

De term powerbank klinkt u misschien onbekend in de oren, maar als we spreken van een powercharger of een draagbare gsm oplader, dan weet u ongetwijfeld meteen wat we bedoelen.

3 goede redenen om zo’n powerbank te kopen

 1. U laadt de batterij van uw smartphone vooral bij in de wagen? Een compacte powerbank past perfect in uw broekzak, aktetas of handtas. U heeft dus altijd en overal een gsm oplader bij de hand, ook als u niet in de wagen zit.
 2. Bij vluchten naar de Verenigde Staten moet u te allen tijde uw elektronische apparatuur kunnen aanzetten. Met een powerbank in de buurt, riskeert u niet dat u uw smartphone moet achterlaten omwille van deze strikte anti-terreur veiligheidsmaatregel.
 3. Op festivalterreinen is er vaak geen stopcontact in de buurt en aan de voorziene oplaadpalen verspeelt u hopen tijd in de wachtrij. De powerbank klaart de klus in uw broekzak terwijl u verder feest. Zelf geen festivalganger, maar uw kinderen wel? Met zo’n powercharger hebben ze geen excuus meer om onbereikbaar te zijn.

U kan maar best een kwalitatieve powerbank kopen

Het is erg belangrijk dat u zich niet laat verleiden om eender welke of de goedkoopste powerbank te kopen. Dat kan namelijk ernstige veiligheidsrisico’s betekenen. Powerbanks van minderwaardige kwaliteit kunnen oververhitten, ontbranden, exploderen en erger nog: ze kunnen uw smartphone permanente schade toebrengen!

Hoe kiest u de juiste powercharger?

 • Let op de capaciteit! Een beloofde capaciteit van meer dan 20 000 mAh is echt te mooi om waar te zijn.
 • Wilt u alleen uw smartphone of ook uw tablet of fototoestel kunnen opladen met een draagbare battery charger? Ook dat bepaalt mede de laadcapaciteit die u nodig heeft. Een mobiele oplader met meerdere USB-outputs is ook handig, want zo kan u meerdere apparaten tegelijkertijd opladen.
 • Plant u een eerder avontuurlijke trip dan kiest u best een water- of schokbestendige mobile charger uit.
 • Geen laadpunten in de buurt op uw zonnige vakantiebestemming? Dan is een solar charger op zonne-energie precies wat u nodig heeft!

Al eens aan powerbanks als relatiegeschenk gedacht?

Ook als relatiegeschenk zijn deze mobiele gsm opladers erg interessant. Deze hippe gadgets zullen gegarandeerd NIET in de vuilnisbak belanden, want iedereen kan zo’n oplader goed gebruiken. U kan deze praktische hebbedingen trouwens nóg onweerstaanbaarder maken door te kiezen voor powerbanks met geïntegreerde zaklamp, jack-aansluiting en/of luidsprekers.

Uiteraard kan u deze handige relatiegeschenken eveneens personaliseren met uw bedrijfslogo. Bij Argo reclame kan u ze al vanaf 10 stuks met een gepersonaliseerde lasergravure en geschenkverpakking bestellen.

Klaar om te shoppen?

Een powerbank kopen bij Argo Reclame garandeert u heel wat keuze, maximale productkwaliteit en dat aan zeer straffe prijzen. Benieuwd?

Interesse in relatiegeschenken?

Vul onderstaande gegevens in en we contacteren u eerstdaags terug.

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, eps, ai, doc, psd, jpeg, docx.
  Grote, of meerdere bestanden kan u beter apart sturen via Wetransfer (zie link onderaan website).
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.