Powerbank kopen

Altijd en overal bereikbaar zijn? Dan kan je best een powerbank kopen.

Waarom een powerbank kopen zeker niet onverstandig is

Als ondernemer moet je permanent bereikbaar blijven, maar door het intensieve gebruik gaat de batterij van onze smartphones helaas nooit lang mee. Een powerbank kopen biedt hiervoor de oplossing.

De term powerbank klinkt je misschien onbekend in de oren, maar als we spreken van een powercharger of een draagbare gsm oplader, dan weet jij ongetwijfeld meteen wat we bedoelen.

3 goede redenen om zo’n powerbank te kopen

  1. Je laadt de batterij van jouw smartphone vooral bij in de wagen? Een compacte powerbank past perfect in jouw broekzak, aktetas of handtas. Je hebt dus altijd en overal een gsm oplader bij de hand, ook als je niet in de wagen zit.
  2. Bij vluchten naar de Verenigde Staten moet je te allen tijde jouw elektronische apparatuur kunnen aanzetten. Met een powerbank in de buurt, riskeer je niet dat je jouw smartphone moet achterlaten omwille van deze strikte anti-terreur veiligheidsmaatregel.
  3. Op festivalterreinen is er vaak geen stopcontact in de buurt en aan de voorziene oplaadpalen verspeel je hopen tijd in de wachtrij. De powerbank klaart de klus in jouw broekzak terwijl je verder feest. Zelf geen festivalganger, maar jouw kinderen wel? Met zo’n powercharger hebben ze geen excuus meer om onbereikbaar te zijn.

Je kan maar best een kwalitatieve powerbank kopen

Het is erg belangrijk dat jij je niet laat verleiden om eender welke of de goedkoopste powerbank te kopen. Dat kan namelijk ernstige veiligheidsrisico’s betekenen. Powerbanks van minderwaardige kwaliteit kunnen oververhitten, ontbranden, exploderen en erger nog: ze kunnen jouw smartphone permanente schade toebrengen!

Hoe kies je de juiste powercharger?

  • Let op de capaciteit! Een beloofde capaciteit van meer dan 20 000 mAh is echt te mooi om waar te zijn.
  • Wil je alleen jouw smartphone of ook jouw tablet of fototoestel kunnen opladen met een draagbare battery charger? Ook dat bepaalt mede de laadcapaciteit die je nodig heeft. Een mobiele oplader met meerdere USB-outputs is ook handig, want zo kan je meerdere apparaten tegelijkertijd opladen.
  • Plan jij een eerder avontuurlijke trip dan kies je best een water- of schokbestendige mobile charger uit.
  • Geen laadpunten in de buurt op jouw zonnige vakantiebestemming? Dan is een solar charger op zonne-energie precies wat je nodig hebt!

Al eens aan powerbanks als relatiegeschenk gedacht?

Ook als relatiegeschenk zijn deze mobiele gsm opladers erg interessant. Deze hippe gadgets zullen gegarandeerd NIET in de vuilnisbak belanden, want iedereen kan zo’n oplader goed gebruiken. Je kan deze praktische hebbedingen trouwens nóg onweerstaanbaarder maken door te kiezen voor powerbanks met geïntegreerde zaklamp, jack-aansluiting en/of luidsprekers.

Uiteraard kan je deze handige relatiegeschenken eveneens personaliseren met jouw bedrijfslogo. Bij Argo reclame kan je ze al vanaf 10 stuks met een gepersonaliseerde lasergravure en geschenkverpakking bestellen.

Klaar om te shoppen?

Een powerbank kopen bij Argo Reclame garandeert je heel wat keuze, maximale productkwaliteit en dat aan zeer straffe prijzen. Benieuwd?

 

Bel nu
Route