polo

Bent u op zoek naar een polo?

Argo Reclame heeft een erg uitgebreid gamma polo’s die u van een gepersonaliseerde opdruk kan laten voorzien. U vindt dus vast het perfecte kledingstuk met opdruk voor uw bedrijf of vereniging. Onze topmerken zijn B&C, Russel, Kariban, Hanes en Fruit of the Loom, maar heel wat andere merken kunnen we aanbieden. Al onze merken zijn trouwens zorgvuldig geselecteerd, zodat ze zeker bedrukt of geborduurd kunnen worden met uw logo.

Kiezen geblazen

Onze polo’s zijn beschikbaar in 100% katoen, in 100% polyester, maar ook in polykatoen (65% polyester en 35% katoen) met het oog op een zo hoog mogelijke kwaliteit. Wist u trouwens dat hoe meer polyester er in de shirts zit, hoe kleurvaster ze zijn?

Verder kan u kiezen uit exemplaren met lange of korte mouwen.

U ziet het, we hebben enorm veel keuze en mogelijkheden. Maar geen nood, we begeleiden u maar al te graag in uw zoektocht. Als u ons zegt voor welke toepassing u een kledingstuk zoekt, dan ontvangt u van ons een beperkte selectie voorstellen en een competitieve prijsofferte.

Onze werkwijze

  • Wij vernemen graag voor welke toepassing u een shirt zoekt. Specifieer alvast of u een korte of lange mouw prefereert en of u een getailleerd, dames- en herenmodel of unisex model zoekt? Indien u een bepaald merk gewoon bent, vernemen we dat ook graag.
  • Daarna bekijken we samen met u, of uw logo gedrukt kan worden op het gekozen model en hoe dat er gaat uitzien (via computervoorbeeld).
  • Eventueel stellen we enkele pasmodellen ter beschikking zodat u zeker de juiste maten bestelt.
  • In onderling overleg bepalen we dan samen de leveringsdatum. Zodra uw bestelling klaar ligt voor afhaling, verwittigen we u met een mail.

Gedurende dit hele proces krijgt u een vaste contactpersoon toegewezen bij Argo. Hij/zij volgt uw dossier op de voet en is perfect op de hoogte om onze samenwerking vlot en zorgeloos te laten verlopen.

Interesse in kledij?

Vul onderstaande gegevens in en we contacteren u eerstdaags terug.

Stel hier uw vraag*

Uw naam* :

Uw e-mail* :

Woonplaats* :

Telefoon* :