Outdoor reclame

Potentiële klanten rijden alle dagen voorbij je bedrijf. Vinden ze jou of niet?

Met een goed afgestemde outdoor reclame zou dat geen probleem mogen zijn.

Je kan bij ons verschillende mogelijkheden vinden op gebied van outdoor reclame. Van gevelborden tot vlaggen. Maar ook verlichte en niet-verlichte gevelletters behoren tot de mogelijkheden.

Reclame aan de buitenkant van je bedrijf

Beletteringen van vensters, 3D letters op gevels. Borden, vlaggen, beachflags, zo goed als alles is mogelijk met outdoor reclame. Belangrijk te weten is waar je kantoor of bedrijf juist gelegen is.  In het centrum van Brugge zullen we andere reclames voorstellen dan langs een steenweg waar de auto's aan 90 km/u voorbijrijden.

Hieronder alvast een deel van de mogelijkheden:

Welk type van outdoor reclame is voor jou interessant?

Dat hangt wat af van waar je juist zit. Zoals hierboven al vermeld maakt het uit of je langs een drukke steenweg zit of in een centrum van een stad.

Verder hangt het af of je de boodschap statisch wil hebben of niet. Wat bedoelen we daarmee? Dat is of je bijvoorbeeld met eindejaar een boodschap wil hangen om iedereen een goed eindejaar te wensen. Want dan moet je een systeem hebben dat gemakkelijk toelaat om de reclame te wisselen. Een regelmatig wisselende outdoor reclame, doet de potentiële klanten immers letterlijk omkijken.

Sommige kiezen graag voor een vaste reclame, andere zien graag een reclame met beweging (vlaggen). Dit is iets meer onderhoud, maar valt wel veel beter op.

Wij gaan dan meestal voor een combinatie van een vaste én een bewegende reclame. Bijvoorbeeld vlaggen in combinatie met een gevelframe. Dan heb je: én beweging, én de mogelijkheid om regelmatig van thema te veranderen waardoor je letterlijk opvalt in het straatbeeld. Maar terug, dit is te bekijken, geval per geval.

We helpen je graag verder, en maken sowieso eerst een simulatie op de computer, zodat je een écht beeld krijgt van hoe het er zal uitzien, en vooral wat de beste keuze is voor je vindbaarheid. 

Meer weten over outdoor reclame?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van outdoor reclame voor jouw bedrijf? Stel je vraag, we contacteren je snel terug.

  • Foto's of logo's meesturen (max 3)

  • Stuur eventueel foto's of logo's (3 st)
    Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, eps, ai, doc, psd, jpeg, docx.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Bel nu
Route