Voertuigreclame: een goede eerste indruk

Marc De BockBelettering auto's, Belettering bestelwagens, Belettering vrachtwagens, Nieuws

Voertuigreclame : een eerste goeie indruk

Kriebelt het bij u om iets vernieuwend te doen met uw bedrijfsvoertuig?

Verleg uw grenzen, inspireer en maak indruk met voertuigreclame.

Argo Reclame zorgt voor een duidelijke aanpak, vergezeld van creatieve geest! Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we al goed inschatten wat de klant wil. Wij verplaatsen ons natuurlijk niet letterlijk in uw hoofd (dit is praktisch onhaalbaar) maar wel in uw leefwereld.

Wilt u kwalitatieve visuals, een tekst in een vorm naar keuze of een combinatie van beide? Wij werken uw idee samen uit tot een efficiënte en geslaagde belettering die bovendien goedkoop is. Ga voor een doordachte strategie en haal het maximum uit de return on investment. Uw bedrijfswagen, camionette of vrachtwagen zal herleven, en u(w) (bedrijf) ook.

Hoe laat u een diepgaande indruk na?

In dit tijdperk met een overload aan reclameboodschappen, is het niet eenvoudig om de aandacht te trekken. U heeft nog maar net een advertentie gezien en u passeert al een volgende. Daarom is het belangrijk om direct de nagel op de kop te slaan.

Wanneer u een inhoudsloze boodschap overbrengt of onduidelijk bent in uw communicatie, zal u niet meer voorkomen in de herinnering van de klant.

The message will fade away. Stel dat een mogelijke klant uw bedrijf nog niet kent of heeft bezocht en hij komt op de autosnelweg uw voertuigreclame tegen. In deze situatie maakt u een eerste indruk. Zo vormt de persoon een beeld van uw organisatie. Wees er dus van bewust en speel daarop in.

You don’t get a second chance to make a first impression.

Nog niet overtuigd?

Wel, met voertuigreclame kunt u:

  • uw bedrijfsidentiteit versterken;
  • herkenbaarheid vergroten;
  • productaanbod in de kijker zetten;
  • een boodschap overbrengen;

Kortom, het is een van de meest voordelige reclamevormen. Rijd elke dag rond met uw beletterd voertuig en wek nieuwsgierigheid op, geef mensen stof tot nadenken of tover een glimlach op hun gezicht (uiteraard door een duidelijke link met uw bedrijf of merk te leggen!).

Wij helpen u erbij om consistent te zijn en memorabele momenten bij de klant te creëren. Weet dat er in het hoofd van de klant weinig ‘ruimte’ voor reclame is, dus tracht onmiddellijk de juiste plek in te nemen. En wees gerust, Argo Reclame gaat voor niet minder dan dat.

Interesse in voertuigreclame?

Vul onderstaande gegevens in en we contacteren u eerstdaags terug.

Anderen bekeken ook: