Op zoek naar een Squid verdeler in uw buurt?

Carline DCKleefgordijnen, Nieuws

squid verdeler

Wilt u uw raam, muur, tafelblad of iets anders bekleven met Squid, maar weet u niet welke Squid verdeler u moet contacteren? Dan helpen wij u met plezier verder!

Kwalitatief hoogstaand en multifunctioneel

Squid is een transparant, zelfklevend gordijn. Het staat voor kwaliteit en is zonnewerend, veilig en duurzaam. Dit maakt het een prachtig multifunctioneel alternatief voor traditionele zandstraalfolie.

Makkelijk te verplaatsen en verwijderen

Het zelfklevend textielmateriaal kan op elke ondergrond worden gebruikt. Het kleeft permanent op de ondergrond, maar zelfs tot na vijf jaar kunt u het weer (laten) verwijderen zonder dat het lijmsporen of lelijke kleefresten achterlaat. Een andere mogelijkheid is dat u de stof herplaatst (op voorwaarde dat de ondergrond stof- en vetvrij is) en dus ergens anders een nieuw leven geeft. Ideaal om te spelen met uw interieur!

Op zoek naar een Squid verdeler?

Indien u op zoek bent naar professioneel advies en een verdeler om Squid te laten plaatsen in Oost-Vlaanderen, dan bent u bij Argo reclame aan het juiste adres! Wij richten ons voornamelijk op alle steden en dorpen tussen Antwerpen en Gent, maar ook indien u in Vlaams-Brabant of Brussel woont, kunnen we zeker de mogelijkheden bekijken.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie

Vul onderstaande gegevens in en uw Squid verdeler contacteert u zo spoedig mogelijk!

Stel hier uw vraag*

Uw naam* :

Uw e-mail* :

Woonplaats* :

Telefoon* :

Anderen bekeken ook: