Squid raamfolie: een nieuwe stijlvolle bekleding

Carline DCKleefgordijnen, Nieuws

squid raamfolie

Squid, een nieuwe kijk op raambekleding

Bent u uitgekeken op de traditionele glasgordijnen en zandstraalfolies, maar hecht u wel belang aan privacy in uw woonruimte? Dan heeft Lampe Textiles een revolutionaire raamfolie ontworpen.

Squid is een transparante, zelfklevende stof die u op uw raam kan laten installeren, waardoor u overdag naar buiten kunt kijken, maar andere mensen niet naar binnen.

Ook esthetisch gezien is dit een enorme vooruitgang, want u hoeft uw interieur niet te overladen met allerlei gordijnen of rolluiken. Dankzij het minimalistisch en toch stijlvol karakter past deze raamfolie binnen elk interieur en bij elk type architectuur. Het heeft een prachtige, natuurlijke uitstraling.

Functioneel kleefgordijn

Het product kan fungeren als een onbedrukte oplossing die zorgt voor privacy en bescherming tegen de zon. Squid raamfolie is beschikbaar in vijf kleuren: Kalk, Been, Eik, As en Rots.

Ook bedrukking mogelijk

De stof kan ook worden bedrukt met eco-solvent-, latex- en UV-inkten. U kunt dus ontwerpen op stof laten drukken zodat u de aandacht trekt met uw etalage, vitrine of muur.

Wilt u ook een Squid raamfolie laten plaatsen?

Laat ons dit dan voor u doen. We hebben een jarenlange ervaring in beletteringen en bestickeringen, dus dit is voor ons dagelijkse kost. U hoeft nergens meer aan te denken, wij regelen alles.

Vul vrijblijvend uw gegevens in en we contacteren u zo spoedig mogelijk!

Anderen bekeken ook: