Squid kopen en laten plaatsen in Oost-Vlaanderen?

Carline DCKleefgordijnen, Nieuws

squid kopen

Wat is Squid?

Squid® is een nieuwe gepatenteerde raambekleding, geproduceerd in een Belgisch familiebedrijf.

Het is een geweldige stof om ramen, muren, plafond en zelfs tafelbladen mee te bekleden. Wij plaatsen dit in eender welk interieurvoor elk type raam. Het maakt niet uit hoe groot de achtergrond is of welke vorm uw raam heeft.

Hoe Squid kopen?

Indien u op zoek bent naar professioneel advies en een verdeler om Squid aan te kopen in Oost-Vlaanderen, dan bent u bij Argo reclame aan het juiste adres! Wij richten ons voornamelijk op alle steden en dorpen tussen Antwerpen en Gent, maar ook indien u in Vlaams-Brabant of Brussel woont, kunnen we zeker de mogelijkheden bekijken.

U kunt deze kleefgordijnen bij ons aankopen en wij regelen alles. U kunt de stof ook zelf proberen bestellen en kleven, maar indien u zichzelf de moeite en het werk wenst te besparen, springen wij met plezier voor u in.

Wilt u ook Squid kopen en laten plaatsen?

Dit kan bij Argo. We hebben een jarenlange ervaring in beletteringen en bestickeringen, dus dit is voor ons dagelijkse kost.

Vul gerust uw gegevens in en we contacteren u zo spoedig mogelijk!


  • Daar we graag zo ecologisch mogelijk werken, voeren we alleen beletteringen uit in deze woonplaatsen. Voor bestaande klanten maken we graag een uitzondering.
  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, eps, ai, doc, psd, jpeg, docx.
    Grote, of meerdere bestanden kan u beter apart sturen via Wetransfer (zie link onderaan website).
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Anderen bekeken ook: