Argo Reclame bedrukt allerhande relatiegeschenken voor bedrijven

Marc De BockNieuws, Relatiegeschenken

Argo Reclame bedrukt allerhande relatiegeschenken voor bedrijven

Vergeet u niet om tijdig uw eindejaarsgeschenken te bestellen?

Eindejaarsgeschenken zijn bij uitstek de meest gevraagde relatiegeschenken voor bedrijven. In de kerstperiode zijn er maar weinig bureaus waar geen presentje op belandt en iedereen is nieuwsgierig om te ontdekken wie dit jaar weer leuke of originele verrassingen heeft voorzien.

Ook uw bedrijf mag zeker niet ontbreken in het lijstje van favoriete cadeaus en aandenkens, dus vergeet u niet om tijdig uw eindejaarsgeschenken te bestellen?

Bij Argo Reclame hebben we een bijzonder uitgebreid gamma relatiegeschenken voor bedrijven waar u ongetwijfeld het perfecte cadeautje zal vinden.

Onze favoriete relatiegeschenken voor bedrijven

Deze top selling products behoren tot onze persoonlijke favorieten en kunnen we u warm aanbevelen:

  • Powerbanks: super handig en onmisbaar zijn ze, want met een powerbank kan u altijd en overal uw gsm opladen.
  • USB-sticks: ondanks Wi-Fi, de Cloud en andere online opties zijn USB-sticks nog altijd een erg handig hebbeding.
  • Paraplu’s:  deze stevige paraplu’s met bedrukking houden u niet alleen droog. U trotseert de regenbuien ook in stijl!
  • Touch tip pennen: met deze pen kan u schrijven én ook in alle veiligheid het touch screen van uw smart phone of tablet bedienen.
  • Fleece: wie houdt er niet van een warme fleece? Zeker wanneer de fleece in kwestie kleurrijk, getailleerd én trendy is.
  • Warme mutsen: we hebben heel wat keuze in super zachte en heerlijke warme wintermutsen in diverse kleuren en stoffen.

Of waarom niet een bedrukt sierkussen cadeau geven?

Ook de bedrukte sierkussen zijn tegenwoordig erg in trek. Deze kussens zijn afgewerkt met een handige ritssluiting en gemaakt uit stevige en onderhoudsvriendelijke stoffen die u zelfs in de wasmachine kan wassen op 30°C.

De outdoor variant blijft zelfs tot 5 wasbeurten lang waterafstotend. Deze kussens kunnen indoor, maar ook op het terras gebruikt worden. Ook in de horeca zijn deze kussens trouwens erg gegeerd.

Kiest u toch liever voor de traditionele fles wijn?

Niets mis met een goede fles wijn. Wijnflessen zijn nog steeds een veelgevraagd relatiegeschenk voor bedrijven. Logisch, want dit cadeautje wordt vast door het merendeel van uw klanten en zakenrelaties gesmaakt.

Toch kan u ook dit eerder traditionele relatiegeschenk extra doen opvallen. Waarom geeft u de flessen niet af in een originele verpakking? Wij denken hierbij bijvoorbeeld aan houten kistjes voor 1 of 2 flessen die we volledig naar uw ontwerp kunnen bedrukken.

Nog meer inspiratie opdoen?

Neem gerust een kijkje in ons assortiment want daar kan u nog veel meer interessante relatiegeschenken terugvinden die u allemaal kan laten bedrukken met uw bedrijfslogo.

Iets te veel keuze? Vraag dan gerust wat raad aan onze medewerkers. Wij assisteren u namelijk met plezier om een geschenkje uit te zoeken dat perfect bij uw sector en huisstijl past!

Nieuwsgierig naar het kostenplaatje?

Weet u al met welke relatiegeschenken u uw klanten en zakenrelaties wil verrassen? Laat het ons gerust even weten en vermeld ook even welke aantallen u in gedachten heeft. We bezorgen u dan zo snel mogelijk een vrijblijvende prijsindicatie.

Interesse?

Vul onderstaande gegevens in en we contacteren u eerstdaags terug.

Stel hier uw vraag*

Uw naam* :

Uw e-mail* :

Woonplaats* :

Telefoon* :

Deel dit bericht

Anderen bekeken ook: