Reclamepartner voor Beverrent Beveren

Marc De BockBelettering vrachtwagens, Referenties

reclamepartner voor Beverrent Beveren

Beverrent is een bedrijf dat gespecialiseerd is in boren en zagen in gewapend beton. Voor hen was het heel belangrijk om een reclamepartner te vinden die hun logo op identieke wijze op alle ondergronden kon plaatsen.

Digitalisatie logo

Om het logo op identieke wijze overal te kunnen gebruiken, hebben een goede vectortekening nodig, samen met de gebruikte kleuren. Het vectoriseren of overtekenen van dit logo wordt ook wel eens digitalisatie genoemd.

Reclamepartner voor belettering op voertuigen

Eens we het logo digitaal hebben, kunnen we starten met de voorontwerpen voor de voertuigen. We hebben een bibliotheek van meer dan 6000 voertuigen, allemaal getekend en voorzien van de maten. Hierop kunnen we een voorontwerp voorstellen. Eens goedgekeurd door de klant, kunnen we het logo ook gebruiken op bijvoorbeeld vrachtwagens. Voor ons is het belangrijk dat er een uniformiteit is tussen de verschillende types voertuigen, zodat op eenduidige wijze reclame kan gevoerd worden.

Reclame- en werkkledij

De fleecen hebben we voorzien van borduring, dit geeft een bijzonder stijlvol effect. Op sweaters hebben we een bedrukking geplaatst en er weer voor gezorgd dat het logo uniform als een huisstijl weergegeven wordt.

Relatiegeschenken – BIC balpennen

BIC balpennen zijn de beste onder de balpennen. Zowel de kleur van de body als de bedrukking kunnen gekozen worden. Hier hebben we als kleur van de body rood gebruikt, assorti met het rood van het logo. Hierdoor krijgt u weer hetzelfde logo op een mooie, kwalitatieve balpen.

Interesse in een vaste reclamepartner?

Vul onderstaande gegevens in en we contacteren u eerstdaags terug.

Anderen bekeken ook: