Hoe reclame voor een bestelwagen ontwerpen?

  • Lukt het je maar niet om jouw visibiliteit te verhogen?
  • Ben je onvoldoende zichtbaar in het straatbeeld?
  • Of weten mensen niet wat jouw bedrijf doet en hoe zij je kunnen contacteren?

Dan is voertuigbelettering een strategische keuze.

Je kunt jouw bestelwagen of camionette voorzien van een logo, slagzin en/of een bijzondere eyecatcher. Hiermee maak je een wereld van verschil.

Voor het ontwerpen van een autobelettering heb je 2 mogelijkheden: of je ontwerpt zelf, of je laat het over aan een vakman.

Reclame bestelwagen ontwerpen: 2 opties

1. Je gaat zelf aan de slag

Je kunt perfect zelf een design voorzien voor het bestickeren van jouw voertuig. Er zijn verschillende programma’s die je daarbij kunnen helpen, zoals Photoshop, Illustrator of Indesign.

 

Het lijkt natuurlijk leuk (en goedkoop) om jouw eigen design te maken. Maar ben je er zeker van dat jouw ontwerp aan alle voorwaarden voldoet? Fouten kunnen later grote gevolgen hebben in het productieproces. En dit kan je uiteindelijk meer geld kosten.

Zeker bij ingewikkelde en/of grotere ontwerpen raden we je aan een beroep te doen op iemand die hier dagelijks mee bezig is.

2. Je schakelt de reclamespecialist in

Indien je zelf geen ontwerp heeft om jouw voertuig te beletteren, dan ontwerpen wij dit graag voor jou. Hierbij houden we rekening met jouw huisstijl, kleuren en logo.

We beschikken over een voertuigbibliotheek waarin duizenden auto’s, bestelwagens, bussen en vrachtwagens opgelijst staan. Je hoeft ons dus enkel nog te vertellen welk merk en type voertuig je hebt en wij doen het nodige.

Wij zorgen voor wagenreclame die -letterlijk én figuurlijk- blijft plakken

Argo heeft al meer dan 25 jaar ervaring in de reclamesector. Wij kunnen je dus gepast advies geven bij het ontwerpen van jouw bestickering.

Ook reclame voor een bestelwagen (laten) ontwerpen?

Dan helpen wij je met veel plezier verder. Contacteer ons voor meer informatie.

Deel dit bericht
Bel nu
Route