Hoe reclame voor een bestelwagen ontwerpen?

Carline DCBelettering, Nieuws

reclame bestelwagen ontwerpen tips
  • Lukt u het maar niet om uw visibiliteit te verhogen?
  • Bent u onvoldoende zichtbaar in het straatbeeld?
  • Of weten mensen niet wat uw bedrijf doet en hoe zij u kunnen contacteren?

Dan is voertuigbelettering een strategische keuze.

U kunt uw bestelwagen of camionette voorzien van een logo, slagzin en/of een bijzondere eyecatcher. Hiermee maakt u een wereld van verschil.

Voor het ontwerpen van een autobelettering heeft u 2 mogelijkheden: of u ontwerpt zelf, of u laat het over aan een vakman.

Reclame bestelwagen ontwerpen: 2 opties

1. U gaat zelf aan de slag

U kunt perfect zelf een design voorzien voor het bestickeren van uw voertuig. Er zijn verschillende programma’s die u daarbij kunnen helpen, zoals Photoshop, Illustrator of Indesign.

 

Het lijkt natuurlijk leuk (en goedkoop) om uw eigen design te maken. Maar bent u er zeker van dat uw ontwerp aan alle voorwaarden voldoet? Fouten kunnen later grote gevolgen hebben in het productieproces. En dit kan u uiteindelijk meer geld kosten.

Zeker bij ingewikkelde en/of grotere ontwerpen raden we u aan een beroep te doen op iemand die hier dagelijks mee bezig is.

2. U schakelt de reclamespecialist in

Indien u zelf geen ontwerp heeft om uw voertuig te beletteren, dan ontwerpen wij dit graag voor u. Hierbij houden we rekening met uw huisstijl, kleuren en logo.

We beschikken over een voertuigbibliotheek waarin duizenden auto’s, bestelwagens, bussen en vrachtwagens opgelijst staan. U hoeft ons dus enkel nog te vertellen welk merk en type voertuig u heeft en wij doen het nodige.

Wij zorgen voor wagenreclame die -letterlijk én figuurlijk- blijft plakken

Argo heeft al meer dan 25 jaar ervaring in de reclamesector. Wij kunnen u dus gepast advies geven bij het ontwerpen van uw bestickering.

Ook reclame voor een bestelwagen (laten) ontwerpen?

Dan helpen wij u met veel plezier verder. Vul onderstaand contactformulier in, dan hoort u spoedig meer van ons.

Anderen bekeken ook: