Raamdecoratie Gent – VAB-Rijschool

Carline DCBelettering vitrines, Referenties

raamdecoratie gent vab rijschool

Raamdecoratie in huisstijl

VAB-rijschool zet tegenwoordig enorm in op hun nieuwe huisstijl en de daarbij horende frisse raamdecoratie.

Om zeker te zijn dat de uitvoering helemaal aan hun verwachtingen zou voldoen, schakelden zij Argo reclame in. We verzorgden al eerder de gevelreclame in Gent Ledeberg, maar nu staken we ook de handen uit de mouwen voor andere filialen in Gent en Brugge.

Uiteraard kent u intussen de blauw-geel-witte huisstijl van VAB. Maar voor dit bedrijf is het belangrijk om in the picture te blijven. Daarom kozen ze voor stijlvolle, opvallende raamstickers.

Zoiets springt natuurlijk een pak beter in het oog dan een minimalistische bestickering van hun vitrines.

Belang van consistentie

Het is ontzettend belangrijk dat een organisatie consistent blijft in haar buitenreclame en marketing. Er is immers niets zo ongeloofwaardig als het continu veranderen van de huis- en communicatiestijl.

Soms reclame maken in groene en blauwe tinten, dan weer in geel gecombineerd met zwart … Zoiets werkt ontzettend verwarrend voor uw klanten!

Wij bij Argo weten er alles van en zullen u dan ook optimaal begeleiden in dit proces. We trekken uw huisstijl moeiteloos door naar alle voertuigen, kantoren, gebouwen, vitrines en allerlei relatiegeschenken. Dit doen we tot het plaatje voor u 200% klopt! Pas als u helemaal tevreden bent, zijn wij dit ook.

Door onze jarenlange ervaring en knowhow als beletteraar spelen wij flexibel in op al uw vragen en wensen.

Heeft u ook interesse in raamdecoratie?

Vul onderstaande gegevens in en we contacteren u eerstdaags terug.

Anderen bekeken ook: