Raambelettering in uw huisstijl: 3 zaken om rekening mee te houden

Marc De BockBelettering vitrines, Nieuws

raambelettering in huisstijl tips
  • Wilt u uw logo in de kijker zetten?
  • Heeft u graag een opvallende quote of foto op uw raam?
  • Of verlangt u naar een unieke blikvanger op uw vitrine?

Dan zijn er ontzettend veel mogelijkheden op het gebied van raambelettering! De reclamespecialist van Vlaanderen weet altijd raad.

Raambelettering volgens uw smaak

Een huisstijl is het geheel van stijlelementen, waarmee het bedrijf communiceert met de buitenwereld. Deze design guidelines omvatten onder andere het logo, huisstijlkleuren en typografie.

Wilt u ook een geweldige huisstijl (laten) ontwerpen? Dat is geweldig. Alles staat of valt uiteindelijk met deze uitstraling van uw organisatie. Houd voor de raambelettering hierbij rekening met volgende 3 punten:

  1. Meestal ligt de manier waarop uw logo wordt gebruikt vast op witte ondergrond. Bepaal echter ook hoe u uw logo zal gebruiken op donkere ondergronden. Bij raamstickers wordt het logo immers op een donkere ondergrond gebruikt.
  2. Inventariseer uw kantoren: kleuren van raamkozijnen of uw interieur kunnen conflicten veroorzaken met uw nieuwe huisstijl. Laat voorontwerpen maken op foto’s zodat u de nieuwe situatie beter kunt inschatten.
  3. Gebruik een referentiekantoor, dat steeds als basis dient voor de andere kantoren. Als elk nieuw ontwerp gestart wordt vanaf het referentiekantoor, zullen deze veel nauwer de huisstijl volgen, dan wanneer er telkens gestart wordt van het laatst uitgevoerde. Onze ervaring leert ons namelijk dat wanneer u bij elk kantoor een detail verandert, het eerste en het laatste kantoor wel degelijk veel kunnen afwijken qua ontwerp.

Schakel een professional in

Er is niks zo beschamends als foute belettering of kapotte stickers. Daarom willen we u nog eens op het hart drukken dat het belangrijk is om een professional in te schakelen.

Kwaliteitsvolle reclame is goede reclame!

En onze enige zorg is dat u uw bedrijf positief in de kijker kunt zetten. Dus contacteer ons vrijblijvend indien u meer informatie wil over raambelettering of andere gevelreclame.

Interesse raambelettering?

Vul onderstaande gegevens in en we contacteren u eerstdaags terug.

Anderen bekeken ook: