Nieuwe trend: bedrukken van verlichting voor uw tegelplafond!

Marc De BockBelettering, Nieuws

Nieuwe trend : bedrukken van verlichting voor uw tegelplafond!

Laat uw gebouw een goede indruk na of een goede en blijvende indruk?

Natuurlijk wil u een goede eerste indruk nalaten bij potentiële klanten die uw kantoor of showroom bezoeken. Een warm onthaal en een gezellige sfeer mogen zeker niet ontbreken, maar een opvallende eyecatcher laat pas écht een blijvende indruk na. Denkt u nu meteen aan uw kunstwerken tegen de muur? Wij denken eerder aan een indrukwekkende verlichte fotokader of aan de nieuwste trend: bedrukte LED panelen voor uw tegelplafond!

Zo’n bedrukking op de verlichtingselementen in een systeemplafond is helemaal in en dat is zeker niet verwonderlijk. Zo’n bedrukte plafondverlichting verruimt de kamer én creëert een aparte sfeer. De originele en persoonlijke verlichting is bovendien een decoratief detail dat uw bezoekers wellicht niet verwacht hadden en waar ze nog lang over zullen napraten.

Wat houdt zo’n gepersonaliseerde tegelplafond verlichting precies in?

In een CMC plafond (ook wel systeemplafond of tegelplafond genoemd), kunnen eenvoudigweg enkele rockfon tegels vervangen worden door LED tegels. Voor die LED tegels maken wij een bedrukte en lichtdoorlatende sticker (op maat en geheel naar uw ontwerp) die we op deze tegel kleven.

U kan zo 1 verlichtingselement personaliseren of een motief laten doorlopen over verschillende bedrukte verlichtingstegels.

Praktische weetjes

 • Elke lichttegel produceert een lichtsterkte van ongeveer 3000 lumen en verbruikt daarvoor slechts 41 Watt. LED-verlichting is nu eenmaal bijzonder energiezuinig.
 • LED lampjes worden niet warm. Daardoor is er geen verhittingsrisico of brandgevaar.
 • Elke LED tegel beschikt over een eigen LED-driver. U hoeft dus geen complexe elektriciteitsaansluitingen te voorzien. De installatie is bijzonder eenvoudig: u verwijdert gewoon enkele rockfon tegels uit uw tegelplafond en u vervangt ze door de LED-tegels. U kan dit perfect zelf doen of het klusje uitbesteden aan het Argo Reclame plaatsingsteam.
 • De behuizing van de LED tegels is volledig uit onderhoudsvrije en roestbestendige aluminium gemaakt.
 • Geschikt voor interieur gebruik in vergaderzalen, showrooms, inkomhallen, … en voor 220/230 Volt aansluiting.

Binnenkort ook verlichte en bedrukte tegels in uw plafond?

Kom gerust eens langs in de Argo showroom in Lokeren om persoonlijk te komen kijken hoe zo’n bedrukte verlichtingsarmaturen voor tegelplafonds er precies uitzien, of neem contact met ons op om meer informatie en een vrijblijvende prijsofferte op maat van uw tegelplafond te ontvangen.

Interesse?

Vul onderstaande gegevens in en we contacteren u eerstdaags terug.


 • Daar we graag zo ecologisch mogelijk werken, voeren we alleen beletteringen uit in deze woonplaatsen. Voor bestaande klanten maken we graag een uitzondering.
 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, eps, ai, doc, psd, jpeg, docx.
  Grote, of meerdere bestanden kan u beter apart sturen via Wetransfer (zie link onderaan website).
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Deel dit bericht

Anderen bekeken ook: