Welke eisen stelt u aan goede werkkledij?

Stijlvol? Comfortabel? Gemakkelijk in onderhoud? Andere?

Of liever alles samen?

B&C heeft daar een duidelijke visie in : de B&C pro reeks, een speciale reeks werkkledij die al eens tegen een stootje kan, en die bovendien volgende 4 troeven heeft:

Stijl – Comfort – Duurzaamheid – Onderhoud

STIJL: Bedrijfskledij moet een imago overbrengen. Een bijzondere aandacht wordt besteed aan het ontwerp van elk kledingstuk [snit en kleur] en aan de manier waarop het kan worden gepersonaliseerd. Met borduring of bedrukking. Daarom passen de kledingstukken van onze collecties perfect in onze hedendaagse wereld.

COMFORT: Wanneer men het over productiviteit heeft, is comfort een belangrijke factor. Workwear moet beschermen en voor de rest worden vergeten, zodat men zich volledig op zijn werk kan concentreren. Kleding speelt dus een belangrijke rol in motivatie en efficiëntie. Daarom wordt voor elk kledingstuk de stof nauwgezet gekozen en het ontwerp specifiek ontwikkeld.

DUURZAAMHEID: Voor een optimale productiviteit, moet bedrijfskleding kwaliteit en sterkte met comfort combineren.
Bedrijfskleding moet duurzaam zijn. Juist daarom worden stoffen van hoogstaande kwaliteit, driedubbel gestikte naden en specifieke voeringen gebruikt. B&C PRO past deze aanpak toe voor de ontwikkeling en de productie van zijn bedrijfskleding.

ONDERHOUD: Al onze modellen zijn ontworpen voor een intensief gebruik. Ze moeten dus wasvriendelijk zijn. Daarom zijn de kledingstukken van de B&C PRO-collectie machinewasbaar, vormvast en kunnen in de droogtrommel worden gedroogd. Bovendien zijn ze kleurvast en behouden hun aspect, was na was.

Interesse?

Vul onderstaande gegevens in en we contacteren u eerstdaags terug.

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, eps, ai, doc, psd, jpeg, docx.
    Grote, of meerdere bestanden kan u beter apart sturen via Wetransfer (zie link onderaan website).
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[share title=”Deel dit bericht” facebook=”true” google_plus=”true” linkedin=”true” email=”true”]
Deel dit bericht
Bel nu
Route