Beestige muurstickers bij Val d’Hony Limburg

Carline DCReferenties, Stickers

muurstickers val d'hony

Met muurstickers meer leven in de brouwerij

Val d’Hony-Verdifarm, de belangrijkste veterinaire groothandelaar-verdeler in België met het grootste assortiment aan geneesmiddelen voor dieren, wilde graag beestige muurstickers op de wanden van de kantoren. En zulke vrolijke figuren brachten wij natuurlijk met veel plezier aan!

De stickers in de vorm van allerlei dieren zijn een leuke knipoog naar de core business van het het bedrijf.

Stickers in elke ruimte

Decoratiestickers zijn niet alleen in te zetten in een kantoorruimte, maar kunnen ook uw ontspanningsruimte, refter, badkamer of zelfs keuken en slaapkamer een totaal andere uitstraling geven. Bij het inrichten van een kamer denkt u misschien niet meteen aan muurdecoratie. Toch zijn muren net zo belangrijk als de meubels en andere accessoires. Indien u niet wenst te verven of behangen, bieden stickers dus een uitstekend alternatief.

Alle stijlen, formaten en kleuren

Interieurstickers leveren en plaatsen wij in in alle stijlen, formaten en kleuren. Het genre dat u opteert voor uw sticker is afhankelijk van de stijl van uw interieur en de kleuren die hierin terug te vinden zijn.

Heeft uw ruimte een accentkleur? Dan kunt u deze tint bijvoorbeeld gebruiken in de decoratie, meubels en muurstickers. Beschikt u meer over een sober interieur met weinig kleuren, dan mag de sticker absoluut een eyecatcher zijn. Een inspirerende quote, een grappige of verrassende afbeelding of zelfs een eigen tekening of schets? Het kan allemaal.

Advies van een expert

Bent u er nog niet helemaal uit wat u met uw ruimte wil aanvangen? Dan kunt u zeker advies vragen aan onze medewerkers. Zij weten goed wat mogelijk is en welke stickers in uw interieur zullen passen.

We bekijken graag samen met u de mogelijkheden.

Wilt u ook uw ruimte opvrolijken met onze interieurstickers?

Vul onderstaande gegevens in en we contacteren u eerstdaags terug.

Anderen bekeken ook: