Muurdoek bij Argo reclame Lokeren: steeds een nieuw interieur

Carline DCReferenties

textieldoek bij argo reclame lokeren

Muurdoek voor een veranderend interieur

Wij bij Argo veranderen graag zo nu en dan het interieur van onze showroom. Daarom hebben we ervoor gekozen een textielframe te installeren aan de receptie. Dit is een enorm gebruiksvriendelijk en stijlvol product om binnenshuis te gebruiken. In zulke frames worden decostof doeken met een platte pees strak gespannen in een aluminium profiel.

De doeken zijn ontzettend makkelijk te wisselen. Zo kunt u uw afbeeldingen veranderen met de seizoenen, solden, vakantieperiodes etc. Een textielframe is met andere woorden een duurzame wanddecoratie die makkelijk te (de)monteren is.

Multifunctionele peesdoeken

Deze muurdoeken gebruiken onze klanten niet alleen voor het opfrissen van een ruimte. Ze kunnen eveneens dienen als scheidingswand tussen twee delen van een ruimte of als geluidsdempende muur. In dat laatste geval plaatsen we een geluidsabsorberende mousse in het frame en bekleden we het vervolgens met het doek. Dit hebben we ook in onze eigen showroom gedaan.

Wilt u zelf ook een textieldoek installeren?

Dan kan u kiezen welk ontwerp en formaat u het interessantst lijkt. Vul onderstaande gegevens in en we zullen u zo snel mogelijk contacteren.

Stel hier uw vraag*

Uw naam* :

Uw e-mail* :

Woonplaats* :

Telefoon* :

Anderen bekeken ook: