Nieuwe huisstijl voor Verticon Vlaams-Brabant

Carline DCBelettering, Referenties

huisstijl vlaams-brabant verticon

Trek de lijn door met een huisstijl

Verticon (in Vlaams-Brabant, Herent) is een jong en dynamisch bedrijf ontstaan vanuit een uitgebreide ervaring en een uitstekende kennis van aannemingswerken zoals afbraak, riolering, aanleg van parkings en opritten, betonwerk etc.

Samen met Argo wilde dit bedrijf zijn uitstraling naar de buitenwereld aanpakken. En er is geen betere manier dan het doortrekken van de huisstijl op verschillende reclamemedia.

Hieronder kunt u zien dat we zowel de voertuigbelettering, de visitekaartjes als een contactstempel en t-shirts hebben voorzien van een logo, de contactgegevens van de firma en de belangrijkste activiteit ‘Algemene aannemingswerken’. Op deze manier maakt Verticon reclame via diverse kanalen en is het bedrijf niet meer beperkt in bereik.

Uw huisstijl, uw visitekaartje

Het belang van een goede huisstijl valt niet te onderschatten. Uw huisstijl is namelijk uw visitekaartje. Een verzorgde stijl maakt dat uw bedrijf sneller in het oog springt voor potentiële klanten. En voor uw bestaand cliënteel blijft u steeds herkenbaar.

Tijd om uw huisstijl dus eens grondig onder de loep te nemen. Wij helpen u hier graag bij!

Ook interesse in belettering in uw huisstijl?

Vul onderstaande gegevens in en we contacteren u eerstdaags terug.

Anderen bekeken ook: