Uw huisstijl laten drukken op allerlei voorwerpen?

Carline DCBelettering, Nieuws

huisstijl laten drukken

Waarop kunt u uw huisstijl laten drukken?

De mogelijkheden zijn eindeloos! Wij maken uw huisstijl zichtbaar op uw voertuigen, wagenpark, gebouwen, kantoren, kledij en relatiegeschenken.

Voertuigen

Een voertuigbelettering is steeds een goed idee. Wij kunnen een kleine, subtiele of net opvallende bestickering aanbrengen op uw auto, bestelwagen, vrachtwagen, aanhangwagen of bus. Volledig in lijn met met uw huisstijl. Ook is het mogelijk om het volledige voertuig in te pakken, dan spreken we van carwrapping. Het maakt met andere woorden niet uit hoe groot uw budget is, wij vinden steeds iets voor ieders wensen en bestedingsruimte.

Wagenpark

Een wagenpark is een superinteressante mobiele drager om uw organisatie meer naamsbekendheid te geven. Als u meteen al uw voertuigen van een soortgelijk jasje voorziet, springt u op verschillende plaatsen tegelijkertijd in het oog. Bekijk bijvoorbeeld de fleetbelettering van Sanderus Rijschool. Hoe indrukwekkend is dat?

Wagenreclame betaalt zichzelf in no-time terug!

Gebouwen

Sommige klanten willen graag een gevelframe, gevelletters of grote reclameborden. Wij bieden echter ook reclamezuilen, led-verlichting of visionprint aan om uw bedrijf maximaal in de kijker te zetten. Ons hoofddoel is om u volledig te ontzorgen op reclamegebied, dus we kunnen voor u alle mogelijkheden oplijsten.

Kantoren

Uw kantoorruimte pimpen met een inspirerend fotobehang of textielframe? Of liever ook uw privacy beschermen met zandstraalfolie of Squid? Ook hier kunt u mixen en matchen tot u 200% tevreden bent. Denk niet alleen aan het esthetische aspect, maar neem eveneens steeds het functionele luik mee. Wat wilt u met uw reclame bereiken?

Kledij

Uw huisstijl kunnen we doortrekken op al uw werk- en reclamekledij. En dat gaat van een eenvoudige t-shirt to specifieke diepvrieskledij. Uw gewenste kledingstukken voorzien we van uw logo, huisstijl en/of slagzin. Zo creëert u een professionele uitstraling naar uw klanten toe.

Relatiegeschenken

Bent u het beu om steeds pennen met uw logo te moeten geven aan uw klanten? Weet dan dat er nog heel wat andere leuke gifts beschikbaar zijn. Wat dacht u bijvoorbeeld van bedrukte petten, bestickerde drinkbussen of zelfs powerbanks? Bekijk het volledige aanbod.

Gebruik uw huisstijl op zo veel mogelijk reclamemedia. Dit versterkt de herkenbaarheid enorm!

Wilt u ook uw huisstijl laten drukken?

Dan is Argo de ideale reclamepartner. Neem gerust contact op met ons, dan bespreken we de talloze mogelijkheden.

Anderen bekeken ook: