Gevelreclame Waasmunster – voedingscoach Trees Peersman

Carline DCBelettering, Referenties

gevelreclame waasmunster trees peersman

Een naamplaat als gevelreclame

Voedingscoach en diëtiste Trees Peersman uit Waasmunster wilde graag een duidelijk naamplaat met haar bedrijfsnaam en logo aan de buitenmuur.

Deze vorm van reclame is niet alleen professioneel, maar ook ontzettend handig voor (potentiële) klanten die voor de deur staan of passeren. Via gevelreclame weten ze meteen wat u doet, wie u bent en waarvoor ze bij u moeten zijn. In dit geval springt het dynamische logo van ‘Stabiel Gewicht’ in het oog. Meteen daaronder staan de naam, de functie, het telefoonnummer en de website vermeld. Alles wat op het plexiplaatje zou moeten staan, is aanwezig. Ideaal!

gevelreclame naamplaat plexi

Naamplaatjes op maat

Argo maakt steeds naamplaten op maat en kan tegemoetkomen aan de vele uitvoeringen die op het gebied van gevelreclame mogelijk zijn.

Borden met zelfklevende belettering, ingegraveerde naamplaten of borden met prints, dit maken we voor u.

Zoals u ziet hoeft gevelreclame niet per se groot en bombastisch te zijn. Indien uw buurman of concurrent in de regio een reclamepaneel van 7 meter heeft hangen, doet u er goed aan om hetzelfde te doen. Maar wanneer u zich in een woonwijk bevindt en u gewoon kenbaar wilt maken, volstaat zo’n naamplaatje van 18 op 18 centimeter.

Andere gevelreclame

Uiteraard is zo’n naambord niet de enige optie. Er zijn ook andere alternatieven om uw bedrijf in de kijker te zetten:

Gevelletters in acryl

Deze gevelletters worden uit een acrylaat plaat gefreesd. Ze zijn dus vol en overal even dik. Hierop worden vervolgens aan de achterzijde steuntjes gekleefd waardoor ze op de buitenmuren kunnen worden bevestigd. Dit type gevelletters is geschikt voor binnen- en buitengebruik.

Doosletters

Deze soort letters wordt uit aluminium platen gefreesd. Daarop wordt nadien een opstaande rand gelast, waardoor de letters hol zijn aan de achterkant. Hierin kunnen we eveneens verlichting plaatsen waardoor er ’s nachts een indirecte lichtgloed rond de letters verschijnt.

Gevelframes / Spandoekframes

Ook een gevelframe resulteert steevast in een moderne en eigentijdse uitstraling. Het driehoekige, aluminium A-frame is een erg praktische oplossing om spandoeken tegen buitenmuren te bevestigen. Zoiets is heel sterk, snel te monteren én het roest niet. Ook buigen de profielen niet door.

Deze spandoekframes worden vervaardigd uit duurzaam geanodiseerd aluminium, zijn driehoekig van vorm en kunnen eveneens verlicht worden.

Reclamezuilen

Reclamezuilen zijn stijlvolle reclameborden die doorgaans voor een gebouw geplaatst worden. We maken ze uit onderhoudsvrij aluminium en lakken ze in de kleur naar keuze.

Er zijn dus diverse mogelijkheden om uw organisatie maximaal in de kijker te zetten! Wij vertellen u graag over de mogelijkheden, de kenmerken en voordelen.

Heeft u ook interesse in gevelreclame?

Vul onderstaande gegevens in en we contacteren u eerstdaags terug.

Anderen bekeken ook: