Gevelreclame – Van Hoecke Sint-Niklaas

Carline DCGevelletters, Referenties

gevelreclame sint-niklaas

Gevelreclame op maat in Sint-Niklaas

Van Hoecke is al decennia lang invoerder van Blum, een Oostenrijks kwaliteitsmerk dat wereldwijd 80% van de keukensector voorziet van geleiders, scharnieren en klapdeuren. Zij pakken uit met excellente service en het maatwerk voor hun klanten. Naar aanleiding van het 50-jarig bestaan van dit bedrijf, wilden ze het gebouw eveneens voorzien van een frisse, nieuwe gevelletters.

Doosletters als blikvanger

Voor de outdoor reclame van Van Hoecke hebben we gekozen voor doosletters, een professionele maar stoere vorm van gevelreclame. Het 3D-letters en figuren waarbij individuele verlichting (bv. led-verlichting) mogelijk is. Zo’n letter wordt standaard vervaardigd uit aluminium, maar we kunnen u ook afwijkende materialen leveren. Vanwege de duurzaamheid kiezen klanten echter vaak voor aluminium.

Ook al heeft deze firma ervoor gekozen om de letters niet te verlichten, u zou perfect kunnen gaan voor ledverlichting of neonverlichting.

Heeft u ook interesse in gevelreclame?

Dan zijn er verschillende mogelijkheden om uw bedrijf maximaal in de kijker te zetten! In onze showroom kunt u de opties verder bekijken. Wij vertellen u graag over de mogelijkheden, de kenmerken en voordelen.

Vul onderstaande gegevens in en we contacteren u eerstdaags terug.