Gevelreclame De Winter – Lokeren

Marc De BockBelettering, Referenties

gevelreclame Lokeren

De Winter Natuurdarmen in Lokeren, is gespecialiseerd in het reinigen en kalibreren van natuurdarmen van varkens. Hiervoor hebben we vrachtwagens, gevelreclame en relatiegeschenken voorzien van een nieuwe, voor hem ontworpen huisstijl. De bedoeling was dat de huisstijl duidelijk herkenbaar was en identiek op alle reclamedragers.

Gevelreclame

Toen we de oude reclame van de gevel haalden, zagen we duidelijk de aftekening nog staan, en bovendien zaten er veel gaten in de gevel van de oude reclame. Daarom hebben we in samenspraak met klant beslist om dibond panelen te plaatsen.

Daarop hebben de digitale druk geplaatst met onder andere de tekening van de worsten op. Deze drukken worden in eigen atelier gedrukt. Daarboven werden pvc letters geplaatst om reliëf te krijgen in de reclame.

Het resultaat is een stijlvolle gevelreclame.

Belettering op vrachtwagens

Het ontwerp voor de belettering van de vrachtwagens werd ons eveneens aangeleverd.

Dit hebben we gedrukt op onze kleurendrukkers, uitgesneden en vervolgens gemonteerd op de vrachtwagens. Hiervoor maakten we gebruik van onze voertuigbibliotheek van meer dan 6000 bedrijfswagens.

Relatiegeschenken

Voor de aanstekers en balpennen van BIC hebben we zelf een paar voorstellen uitgewerkt in samenspraak met de klant. Ook hier is opnieuw een uniformiteit te zien en is het logo duidelijk herkenbaar.

Interesse in gevelreclame?

Vul onderstaande gegevens in en we contacteren u eerstdaags terug.

Anderen bekeken ook: