Nieuwe gevelreclame voor VAB-Rijschool Gent

Carline DCBelettering vitrines, Referenties

gevelreclame gent vab

VAB-rijschool heeft door hoe belangrijk het is om frisse gevelreclame te hebben. Het filiaal van Ledeberg (Gent) mochten wij voorzien van een nieuw reclamebord en een belettering van de gevel van de zaak.

Gevelreclame en belettering in huisstijl

Iedereen kent intussen de blauw-geel-witte huisstijl van VAB. Maar het is natuurlijk belangrijk om in the picture te blijven. Daarom ging dit bedrijf niet voor een minimalistische reclamevorm, maar opteerde het voor een stijlvolle belettering. Netjes!

Belang van consistentie

Het is cruciaal dat u consistent blijft in uw reclame. Niks is immers zo ongeloofwaardig als continu veranderen van huis- en communicatiestijl.

Wij bij Argo weten er alles van en zullen u dan ook optimaal begeleiden in dit proces. We trekken uw huisstijl moeiteloos door naar alle voertuigen, kantoren, gebouwen, vitrines en allerlei relatiegeschenken. Dit doen we tot het plaatje voor u 200% klopt!

Door onze jarenlange ervaring en knowhow als beletteraar spelen wij flexibel in op al uw vragen en wensen.

Heeft u ook interesse in gevelreclame?

Dan zijn er diverse mogelijkheden om uw organisatie maximaal in de kijker te zetten! Wij vertellen u graag over de mogelijkheden, de kenmerken en voordelen.

Vul onderstaande gegevens in en we contacteren u eerstdaags terug.

Anderen bekeken ook: