Frisse gevelreclame voor Rijschool Sanderus in Vlaanderen

Carline DCReclameborden, Referenties

frisse gevelreclame vlaanderen rijschool sanderus

Sanderus is een van de grootste rijscholen van Vlaanderen. Dit bedrijf is de afgelopen jaren enorm uitgebreid en blijft verder groeien. Ze zijn dagelijks bezig met hun marketing, corporate identity en reclamestrategieën.

Deze rijschool weet dus ook hoe belangrijk het is om frisse gevelreclame te hebben.  Daarom mocht Argo een van hun filialen voorzien van frisse gevelreclame.

Gevelreclame en belettering in huisstijl

Iedereen kent intussen de blauw-oranje kleuren van Sanderus rijschool. Deze tinten lieten we veelvuldig terugkomen in het reclamebord en de raamstickers.

In één oogopslag is het duidelijk:

  • Het gaat om een rijschool;
  • Het gaat om rijschool Sanderus;
  • Rijschool Sanderus is ontzettend groot.

Dit geeft natuurlijk een zeer positieve uitstraling naar de klanten toe.

Ook voertuigbelettering

Argo reclame realiseerde al eerder de bestickering van Sanderus’ auto’s, bestelwagens en vrachtwagens. We brachten een stijlvolle, blauw-oranje fleetbelettering in huisstijl aan zodat de voertuigen van mijlenver te herkennen zijn.

Consistentie is cruciaal

Het is ontzettend belangrijk dat u consistent blijft in uw reclame. Niks is immers zo ongeloofwaardig als continu veranderen van huis- en communicatiestijl.

Wij bij Argo weten er alles van en zullen u dan ook optimaal begeleiden in dit proces. We trekken uw huisstijl moeiteloos door naar alle voertuigen, kantoren, gebouwen, vitrines en allerlei relatiegeschenken.

Wij zorgen ervoor dat het hele reclameplaatje klopt!

Door onze jarenlange ervaring en knowhow als beletteraar spelen wij flexibel in op al uw vragen en wensen. Er zijn diverse mogelijkheden om uw organisatie maximaal in de kijker te zetten. Wij vertellen u graag over de mogelijkheden, de kenmerken en voordelen.

Heeft u ook interesse in frisse gevelreclame?

Vul onderstaande gegevens in en we contacteren u eerstdaags terug.