Rijschool Sanderus pakt uit met fleetbelettering huisstijl

Carline DCBelettering wagenpark, Referenties

sanderus fleetbelettering in huisstijl

Met 20 vestigingen in Oost-Vlaanderen, Antwerpen en Vlaams-Brabant is Sanderus een van de grootste rijscholen van Vlaanderen. Binnenkort opent ook Sanderus Evere haar deuren. Hierdoor zullen de wagens eveneens in het Brusselse straatbeeld te zien zijn.

Geweldige brand marketing

Op de Facebookpagina zijn dagelijks foto’s te vinden van fiere auto-, vrachtwagen- en motobestuurders die net hun rijbewijs hebben gehaald. Deze poseren steeds met een brede glimlach voor een voertuig en weten hiermee tientallen ‘vind-ik-leuks’ te scoren.

Dat de rijschool volop inzet op brand marketing is dus overduidelijk. En een essentieel onderdeel van een goede branding is een consistente huisstijl. Om die reden schakelde Sanderus ons in.

Fleetbelettering in huisstijl

Argo reclame realiseerde de bestickering van Sanderus’ auto’s, bestelwagens en vrachtwagens. We brachten een stijlvolle, blauw-oranje fleetbelettering in huisstijl aan zodat de voertuigen van mijlenver te herkennen zijn.

Of het nu gaat om een kleine autobelettering of een gigantische truck, wij trekken de huisstijl moeiteloos door op elk formaat. Door onze jarenlange ervaring en knowhow als beletteraar spelen wij flexibel in op alle mogelijke vragen van klanten.

Wilt u ook een wagenpark belettering op maat?

Dat is dan een schitterend idee! De belettering of carwrapping van uw voertuigen is de ideale manier om ook onderweg volop reclame te maken. Geen enkel medium is immers zo effectief.

Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bekijken. Op basis van uw voorkeuren en behoeften werken wij met plezier een voorstel uit.

Interesse in fleetbelettering?

Vul onderstaande gegevens in en we contacteren u eerstdaags terug.

Anderen bekeken ook: