Boost jouw imago met een doelgerichte website

Krijg je wel eens de opmerking dat jouw huidige website verouderd of ongebruiksvriendelijk is? Of erger, beschik je nog steeds niet over een eigen webpagina?

Dan laat je daar een geweldige kans liggen.

Hoewel we de kracht van mond-tot-mondreclame en social media zeker niet ontkennen, tikt de grote meerderheid van de mensen haar vragen in op Google. Van ‘goede kapper Lokeren’ tot ‘zonnepanelen laten plaatsen Gent’, alles passeert daar de revue.

Dus waarom niet inzetten op online marketing?

Laat een frisse, doelgerichte website maken

Wil je ook:

  • meer zichtbaarheid?
  • een grotere merkbekendheid?
  • en een maximale winst?

Dan kan je een frisse, doelgerichte website laten maken. Dit is de ideale manier om jouw bedrijf in de kijker te zetten.

Argo reclame focust zich op gedreven ondernemers die meer tijd, meer fun en vooral meer omzet willen bereiken. We ontzorgen je volledig op het gebied van het online gebeuren.

We maken een grondige analyse

Dat is de eerste stap in het proces. We bepalen samen met jou je bedrijfsdoelen, je doelpubliek en je belangrijkste producten/diensten.

We spreken ‘Googles’

Waar de meeste webbouwers weinig aandacht hebben voor de positie in Google, gooien wij net alles in de strijd om jouw website goed te laten scoren.

We richten de inhoud en blogberichten op jouw ideale klanten. Hierbij houden we rekening met dialecten, lokale uitdrukkingen etc.

Zo garanderen we je dat je eigenlijk alleen maar mensen aantrekt die je wilt aantrekken.

Kunnen kiezen wie jouw klanten worden, zalig toch?

We begeleiden en volgen op

Natuurlijk laten we je daarna niet aan jouw lot over. We volgen jouw website kort op en schrijven maandelijks nieuwe blogberichten op jouw site. Zo groeit de pagina maand na maand. En wordt het een ijzersterke autoriteit op het internet.

Schakel een webspecialist in

Natuurlijk komt er als ondernemer veel op jou af. Je moet het allemaal tegelijkertijd managen:

  • Je wilt jouw zaak doen bloeien;
  • Je dient jouw klanten tevreden te houden;
  • Je zoekt voortdurend naar nieuwe klanten.

Wat als je jouw website zou uitbesteden? Dan kan je je bezighouden met de zaken die je het liefste doet. En verlies je zelf geen kostbare tijd.

Doe een beroep op Argo, dé online en offline marketing specialist voor gedreven ondernemers.

Geef jouw imago een geweldige boost met een goed draaiende website

Wil je ook een boost van jouw imago?

Stop dan met het verliezen van tijd en maak vandaag nog kennis met ons. We staan klaar om je te helpen met raad en vooral met daad.

Deel dit bericht
Bel nu
Route