Geef uw interieur een persoonlijke toets met Decowall fotobehang

Marc De BockNieuws

Geef uw interieur een bijzonder persoonlijke toets met het Decowall fotobehang

Eindeloze mogelijkheden voor een unieke muurdecoratie

Geen betere manier om uw interieur thuis of dat op de zaak te pimpen, dan met het Decowall® fotobehang. Bij Argo Reclame kan u zo’n fotobehang geheel naar uw eigen ontwerp laten drukken. We kunnen namelijk zowat elke foto of tekst op deze zelfklevende vinylstroken printen.

Voor uw vergaderzaal kan dat bijvoorbeeld een luchtfoto van uw bedrijventerrein zijn, in de kantine zal een sprekende groepsfoto niet misstaan en waarom geen uitvergrote vakantiefoto in uw woonkamer thuis of een schattige baby foto in de kinderkamer plaatsen? Niet alleen qua opdruk zijn de mogelijkheden trouwens eindeloos.

Ook wat de plaatsing en de afmetingen betreft, heeft u heel wat keuze. Uw foto wordt namelijk gedrukt op zelfklevende stroken van standaard 1 meter breedte die u zowel horizontaal als verticaal op de muur kan kleven.

U kan eveneens de afmetingen van het totale fotobehang zelf bepalen, dus u hoeft geen volledige muur te bekleven. Ook een gedeeltelijke muurdecoratie met fotobehang zoals een horizontale band of sierlijst is perfect mogelijk.

Een muursticker, maar toch net dat beetje anders

In zekere zin is dit vinyl behang wel een soort muursticker, maar er is 1 belangrijk verschil. In tegenstelling tot de decoratieve muurstickers worden vinylstroken volledig bedrukt en niet uitgesneden. U verkrijgt zo volledig bedrukte banden die u in hun geheel op de muur kan kleven.

Super gemakkelijk te plaatsen

Ook als u geen ervaren behanger bent, kan u het Decowall® vinyl behang gemakkelijk en snel zelf plaatsen. Doordat de bedrukte stroken volledig zelfklevend zijn, hoeft u ze enkel recht op te hangen en vlak aan te strijken met een lat. Met dit fotobehang wordt gedoe met behangerslijm en borstels u dus bespaard! Toch liever niet zelf aan de slag en besteedt u deze klus toch liever uit, dan kan u uw bedrukt fotobehang desgewenst ook laten plaatsen door het Argo plaatsingsteam. Aan u de keuze.

Handig om weten

 • Eenkleurige of full colour tekst, foto of logo voor opdruk zelf te kiezen.
 • Elke afmeting mogelijk door diverse banden van 1 m breedte te combineren.
 • De zelfklevende banden kunnen zowel verticaal als horizontaal geplaatst worden.
 • Dit fotobehang kan op verschillende vlakke ondergronden geplaatst worden. Niet alleen op muren dus, maar bijvoorbeeld ook op deuren.
 • Het Decowall vinylbehang is eenvoudig en snel zelf te plaatsen op een relatief vlakke ondergrond of u kan de plaatsing uitbesteden aan het Argo plaatsingsteam.

Ook de prijs zal u aangenaam verrassen!

Stuur ons de gewenste afmetingen en eventueel de foto die u zou willen uitvergroten door en we bezorgen u zo snel mogelijk een vrijblijvend prijsvoorstel. Wedden dat die prijs trouwens beter mee zal vallen dan u had verwacht?

Interesse?

Vul onderstaande gegevens in en we contacteren u eerstdaags terug.


 • Daar we graag zo ecologisch mogelijk werken, voeren we alleen beletteringen uit in deze woonplaatsen. Voor bestaande klanten maken we graag een uitzondering.
 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, eps, ai, doc, psd, jpeg, docx.
  Grote, of meerdere bestanden kan u beter apart sturen via Wetransfer (zie link onderaan website).
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Deel dit bericht

Anderen bekeken ook: