Bestelwagen belettering: 5 tips voor meer rendement

Marc De BockBelettering bestelwagens, Nieuws

belettering bestelwagen 5tips voor meer rendement

Uw bestelwagen als tool voor meer omzet

Inderdaad, uw bestelwagen beletteren is dé ideale tool om nieuwe klanten aan te trekken. En hoe beter ze uitgevoerd is, hoe beter u deze nieuwe omzet vindt.

Hieronder vindt u 5 handige tips die kunnen bijdragen tot een beter resultaat van uw bestelwagen belettering:

  1. Begin met een grootmoedertest. Ja, u leest het goed. De sympathieke oma is niet altijd goed op de hoogte van nieuwe snufjes. Laat het resultaat van de belettering 3 seconden aan haar zien en vraag onmiddellijk waarover het gaat. Als zij dat duidelijk kan vertellen, is de opdracht op vlak van helderheid alvast geslaagd.
  2. Een herkenbare huisstijl is tevens een heel belangrijk onderdeel. Zorg ervoor dat u overal dezelfde kleuren, lettertypes … gebruikt. Met andere woorden, wees consistent. Met een al dan niet eenduidige communicatie bepaalt u de uitstraling van uw bedrijf. Als u telkens van lettertype verwisselt of steeds andere kleuren gebruikt, zal dat een negatieve invloed hebben op uw imago en geloofwaardigheid.
  3. Zorg voor een eyecatcher, iets wat de aandacht van de klant trekt. U kunt bijvoorbeeld gebruikmaken van een ongewone kleurencombinatie, een merkpersonage, een opvallend logo of een optische illusie. Creativiteit is hier de sleutel.
  4. Plaats alleen essentiële informatie op de bestelwagen. Hier is ’less is more’ van toepassing, want hoe meer erop staat, hoe moeilijker leesbaar voor de klant. Zaken die belangrijk zijn: de naam van de organisatie, het bestaansrecht/de missie en contactgegevens (zoals de website, e-mailadres of telefoonnummer).
  5. Vergeet ten slotte zeker de achterkant van uw bestelwagen niet, want die wordt het meest gelezen. Stel dat u een tijd in de file voor dezelfde wagen rijdt, dan komt zoiets zeker van pas. Plaats er zeker uw naam op, wat u doet en vermeld de website. Een lege achterkant is een onbenutte en dus gemiste kans.

bestelwagen belettering infographic

Hoe gaat dit verder in zijn werk?

Lijkt het u allemaal wat moeilijk? Geen nood, u moet geen grafisch wonder zijn. We helpen u immers graag door zelf enkele ontwerpen voor bestelwagen belettering voor te stellen.

Vertel ons welke bestelwagen u heeft, welke kleur, merk en type (L1H1 of L2H2, of er vensters in de laadruimte zitten..) en laat ons weten wat u er allemaal op wilt en in welke kleuren. Dan doen wij de rest.

Heeft u al een bestelwagen rijden? Bezorg ons dan enkele foto’s, dan zorgen we dat de nieuwe er als twee druppels water op lijkt.

Gaat het om een vervanging? Dan kunnen we ook de folie van de oude bestelwagen verwijderen.

U ziet het, er zijn veel opties.

grootmoeder test

Meer weten over bestelwagen belettering?

Stel uw vraag, we contacteren u vrijblijvend eerstdaags terug.

 

Anderen bekeken ook: