Autobelettering Lochristi – De Stercke

Marc De BockBelettering auto's, Referenties

belettering in Lochristi

Belettering Lochristi: een opvallende auto voor Tuincenter De Stercke

Tuincenter André De Stercke uit Lochristi is een speciaalzaak voor de tuin. Zij vroegen ons om hun promo-auto van een opvallende belettering te voorzien. De foto en het logo werden aangeleverd, waarna we konden starten met het ontwerp.

Het ontwerp

De klant wou een opvallend ontwerp, met als eyecatcher een aangeleverde foto. Om dit zo realistisch mogelijk voor te stellen, selecteerden we de lijntekening uit onze bibliotheek van wagens. Daarna maakten we een voorontwerp met Easysign, ons grafisch pakket. Na enkele aanpassingen kwamen we al snel tot een akkoord.

De uitvoering

Wat speciaal is aan de belettering van deze wagen is het plaatsen van de grote foto’s op de zijflanken. Dit kan alleen mits de nodige vakkennis en de juiste folie.

Achteraan op de venster is er vision print of one way vision gebruikt. Dit is een folie met gaatjes waarop gedrukt wordt. Hierdoor is de bestickering zichtbaar van buiten naar binnen, maar kan u toch nog vlot van binnen naar buiten kijken alsof er geen belettering ophangt (zie foto). Een ideale oplossing voor wie graag zijn volledig zicht naar buiten wil behouden.

Interesse in belettering?

Vul onderstaande gegevens in en we contacteren u eerstdaags terug.

Anderen bekeken ook: