Belettering voertuigen bij M-Construct Hamme

Marc De BockBelettering bestelwagens, Referenties

belettering in Hamme

M-Construct uit Hamme is een bedrijf uit de bouwsector. Zij vroegen ons om hun wagens een identieke uitstraling te geven. Niet gemakkelijk aangezien het verschillende types voertuigen waren.

Belettering voertuigen

Eerst en vooral werd er een voorontwerp gemaakt. Hiervoor werden verschillende foto’s aangeleverd.
De bedoeling was dat de verschillende foto’s geïntegreerd werden in 1 foto. Dit hebben we kunnen realiseren met Photoshop. Het geheel werd stijlvol voorgesteld op de 2 voertuigen in grijstinten, met als steunkleur cyaan, dat ook gebruikt wordt in het logo.

Op de personenwagen was er een extra probleem: deze was voorzien van ruiten achteraan, waar de klant zijn zichtbaarheid naar buiten toe wou behouden. Dit hebben we opgelost door vision print te gebruiken. Een folie waarbij u zonder problemen van binnen naar buiten kan kijken, maar niet omgekeerd. Deze hebben we ook bedrukt met het beeld.

Verder hebben we de kleeffolie aangebracht met carwrap technieken, zodat deze de glooiïngen van de carrosserie perfect volgt.

Het resultaat: een stijlvolle reclame.

Reclamekledij

De klant heeft meteen ook van de gelegenheid gebruikgemaakt om enkele polo’s te bestellen. In onze showroom is er een heel ruime keuze in reclamekledij en de mogelijkheid tot het passen van de verschillende maten.

Ook interesse in het beletteren van uw voertuigen of bedrukken van reclamekledij? Aarzel dan niet ons te contacteren!

Interesse in belettering?

Vul onderstaande gegevens in en we contacteren u eerstdaags terug.

Anderen bekeken ook: