Bedrukken werkkledij – GT Services Destelbergen

Bedrukken werkkledij

Uw werkkledij is de uitstraling van uw bedrijf naar uw klanten toe. Daarom doet u er goed aan om hier voldoende aandacht aan te besteden.

En dat heeft GT Services uit Destelbergen goed begrepen! Voor dit IT consultancy bedrijf brachten wij een logo aan op hun kwalitatief hoogstaande werkkledij.

Diverse mogelijkheden

Wilt u uw reclame- of bedrijfskleding personaliseren, maar weet u niet goed wat de meest courante zaken zijn? Dan kunnen wij u alvast meegeven dat logo’s vooral gedrukt of geborduurd worden op:

  • petten
  • fleece truien
  • bodywarmers
  • handdoeken
  • vesten

Uiteraard zijn dit niet de enige mogelijkheden. Vraag ons gerust naar meer informatie.

Bedrukking textiel: van logo tot grote print

Wat u precies op textiel kunt drukken, hangt niet alleen van de levertermijn en kostprijs af, maar ook van het te borduren of te bedrukken materiaal zelf.

  • Wilt u een logo op uw t-shirt?
  • Ziet u graag een leuke quote op petten?
  • Of gaat u eerder voor een grote print op de achterkant van de fleecetrui?

Dit kan allemaal. Wij bekijken graag elke situatie afzonderlijk. Eerst winnen we zo veel mogelijk informatie in opdat we u zo goed en zo snel mogelijk zouden kunnen helpen.

Ons hoofddoel? U ontzorgen op reclamegebied!

Werkkleding in huisstijl

Werkkledij in huisstijl zorgt voor een grotere herkenning bij uw doelgroep. Het is letterlijk en figuurlijk uw visitekaartje en een van de makkelijkste manieren om reclame te maken.

Het aanbrengen van een kwalitatieve bedrukking of textielborduring is en blijft vakwerk. Hiervoor bent u bij Argo Reclame zeker aan het juiste adres.

Met meer dan 25 jaar ervaring in het vak weten wij precies hoe wij op uw reclamebehoeften moeten inspelen. Kom gerust een kijkje nemen in onze showroom en ondervind aan den lijve wat de verschillende mogelijkheden zijn.

Interesse in bedrukken werkkledij?

Vul onderstaande gegevens in en we contacteren u eerstdaags terug.

Deel dit bericht
Bel nu
Route