Wat zijn de nieuwe zomerkleuren voor bedrijfskleding?

Bedrijfskleding: de trends voor dit jaar

In reclamekledij hebben we 2 groepen, waar het kleurgebruik toch verschillend is :

  • Promotiekleding, is kleding die vooral gebruikt wordt voor kort gebruik. T-shirts voor loopwedstrijden, polo’s voor concerten, sweaters voor opendeurdagen bijvoorbeeld. Hier zien we dat vooral het contrast tussen de bedrukking en de shirt heel belangrijk is, zodat de bedrukking écht opvalt. Daarom worden vooral hevige kleuren gebruikt.
  • Bedrijfskleding is meer voor intensief gebruik. Polo’s voor personeel, hemden voor horeca (ook gecentreerd), marcellekes voor bouwvakkers (wit of nu ook in andere kleuren), t-shirts voor productiepersoneel. Hier zien we meer en meer een evolutie naar trendy kleuren van shirts met een bedrukking of een borduring. Een greep uit de nieuwe kleuren die hun intrede doen :  zandkleur, groen olijfkleur, oranje, aquablauw, antraciet, chocolade bruin, baby blauw en pastel geel.

De voorbeelden hieronder zijn van B&C, maar bijvoorbeeld ook Gildan heeft een heel groot kleurenpallet, namelijk 68 kleuren! Daarom kunnen we hier niet alle kleuren laten zien, maar in onze showroom hebben we alle kleuren beschikbaar. Meteen kan u ook de maten passen en de kwaliteit beoordelen.

Interesse?

Vul onderstaande gegevens in en we contacteren u eerstdaags terug.

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, eps, ai, doc, psd, jpeg, docx.
    Grote, of meerdere bestanden kan u beter apart sturen via Wetransfer (zie link onderaan website).
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[share title=”Deel dit bericht” facebook=”true” google_plus=”true” linkedin=”true” email=”true”]
Deel dit bericht
Bel nu
Route