Autobelettering Waasland: Rijschool Sanderus

Carline DCReferenties

autobelettering waasland sanderus

Autobelettering Waasland voor Sanderus

Sanderus is een van de grootste rijscholen van Vlaanderen. Dit bedrijf is de afgelopen jaren enorm uitgebreid en blijft verder groeien. Ze zijn dagelijks bezig met hun marketing, corporate identity en reclamestrategieën. Daarom mochten we nu ook een nieuwe Mazda voorzien van hippe autobelettering. De rijschool wilde hiermee graag in de kijker zetten dat ze eveneens rijlessen aanbieden voor auto’s met automatische versnellingen.

We kleefden verschillende blauwe, gele, oranje en witte vlakken op de achterkant en flanken van het voertuig. Zo ziet iedereen onmiddellijk dat dit niet om een doorsnee wagen gaat. Dit ontwerp trekt de aandacht en zorgt ervoor dat u wel moét lezen wat er op de wagen staat.

Opvallende belettering in lijn met de huisstijl trekt sowieso de aandacht

Dit noemen wij met andere woorden een geslaagde autobestickering!

Fleet belettering

Naast dit voertuig liet Sanderus ook zijn bestelwagens, aanhangwagensvrachtwagens en moto’s door Argo beletteren. U kunt dus eveneens bij ons terecht voor de belettering van uw wagenpark.

Of het nu gaat om een kleine personenwagen of een gigantische truck, wij trekken uw huisstijl moeiteloos door op elk formaat. Met onze jarenlange ervaring en knowhow als beletteraar spelen wij flexibel in op al uw wensen.

Wilt u een sobere, eenvoudige bestickering van uw vloot? Of gaat u liever voor een full carwrap om uw voertuigen maximaal te laten opvallen in het verkeer? Er zijn oneindig veel mogelijkheden. Wij verzorgen uw vlootbelettering tot in de puntjes.

Wilt u ook wagenreclame in huisstijl?

Dat is een uitstekend idee! Vul onderstaand formulier in en we contacteren u snel terug.

Anderen bekeken ook: