Autobelettering Mazda – Rijschool Sanderus Mechelen

Carline DCBelettering auto's, Belettering wagenpark

autobelettering mazda

Autobelettering Mazda voor Sanderus rijschool

Met meer dan 20 vestigingen in Oost-Vlaanderen, Antwerpen en Vlaams-Brabant is Sanderus een van de grootste rijscholen van Vlaanderen. Om haar visibiliteit te verhogen, wilde deze rijschool autobelettering die ècht in het oog springt.

Zo gezegd, zo gedaan! Argo heeft alle Mazda’s van een opvallende bestickering voorzien.

De kleuren van de huisstijl -oranje en blauw- lieten we terugkomen op de voertuigen. Wanneer de wagens zich nu in het straatbeeld vertonen, is het in één oogopslag duidelijk dat het om Rijschool Sanderus gaat.

Fleet belettering

Naast de auto’s liet deze klant ook zijn bestelwagens, aanhangwagensvrachtwagens en moto’s bij ons beletteren. U kunt dus eveneens bij ons terecht voor de belettering van uw wagenpark.

Of het nu gaat om een kleine personenwagen of een gigantische truck, wij trekken uw huisstijl moeiteloos door op elk formaat. Met onze jarenlange ervaring en knowhow als beletteraar spelen wij flexibel in op al uw wensen.

Wilt u een sobere, eenvoudige bestickering van uw vloot? Of gaat u liever voor een full carwrap om uw voertuigen maximaal te laten opvallen in het verkeer? De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij verzorgen uw voertuigbelettering tot in de puntjes.

Wilt u ook autobelettering voor uw Madza of een ander voertuig?

Vul onderstaand formulier in en we contacteren u snel terug.

Anderen bekeken ook: