Autobelettering: the making of … Fitter Vlaanderen

Marc De BockBelettering, Referenties

Autobelettering : the making of ... Fitter Vlaanderen

Autobelettering: van idee tot geslaagde uitvoering

Fitter Vlaanderen geeft verschillende workshops en opleidingen over onder andere beweging op het werk, gezonde tussendoortjes, gezond ontbijt en minder stress.

Ook zij kozen voor de belettering van hun wagens voor Argo Reclame. Hoe het hele project verlopen is, kan u in onderstaand filmpje ontdekken:

De klant centraal

Onze klanten krijgen gedurende het hele project eenzelfde contactpersoon toegewezen. We starten met een goed gesprek bij een heerlijk kopje koffie en overlopen in detail wat u in gedachten heeft voor de autobelettering. Daarna zetten we het concept om in een digitaal voorontwerp: een computersimulatie van de belettering toegepast op uw type voertuig zeg maar. We overlopen wat er eventueel nog aangepast dient te worden en bepalen dan na akkoord op het ontwerp de timing in de planning. Wanneer kan u uw wagen eventjes missen?

Een goede voorbereiding is cruciaal

Ondertussen starten wij al met de voorbereiding in ons productieatelier, want belettering is altijd een complex gegeven waarbij soms foto’s, speciale kleuren en diverse carwraptechnieken gecombineerd moeten worden. We zetten onze printers aan het werk om elk onderdeel te printen en nadien snijden onze plotters alles in de juiste vorm, tot op de millimeter nauwkeurig!

Realisatie

Op de afgesproken dag verwachten we uw voertuig in ons atelier in Lokeren. Doorgaans hebben we uw autobelettering in slechts 1 werkdag afgerond.

Afhalen

Zodra uw voertuigbelettering klaar is, bellen we u op om het resultaat te komen bekijken en uw wagen met gepaste trots buiten te rijden. Voor we u laten vertrekken, bekijken we echter eerst samen met u elk detail van de autobelettering. Is alles naar wens?

Past het u enkel om uw voertuig te komen afhalen buiten onze openingsuren? Geen probleem! Dan leggen we de sleutel in onze sleutelkluis zodat u die kan komen ophalen wanneer het u past. Want tevreden klanten, daar doen we het voor!

Binnenkort ook autobelettering op uw wagens?

Kan u zich helemaal vinden in onze aanpak en overweegt u net zoals Fitter Vlaanderen ook om uw auto te laten beletteren? Neem gerust even contact met ons op om een kennismakend gesprek in te plannen om de mogelijkheden, onze aanpak en de tarieven te overlopen. Uiteraard geheel vrijblijvend.

Interesse?

Vul onderstaande gegevens in en we contacteren u eerstdaags terug.

Stel hier uw vraag*

Uw naam* :

Uw e-mail* :

Woonplaats* :

Telefoon* :

Deel dit bericht

Anderen bekeken ook: