Autobelettering Fiat 500 – Colora Sint-Niklaas

Carline DCBelettering auto's, Referenties

autobelettering fiat

Autobelettering Fiat

Colora Sint-Niklaas, dé verfwinkel van het Waasland, wilde haar Fiat 500 graag voorzien van een kleurrijke belettering. Het maakte ons dan ook ontzettend blij om zo’n vrolijk ontwerp te mogen plaatsen.

Het logo van deze winkel is intussen al van ver te herkennen. In combinatie met de 101 kleurtinten valt het voertuig nog harder op. Op de voorkant van de wagen staat de slogan ‘Een hart voor kleur, verstand van verf’ te schitteren.

Dit is een voorbeeld van een geweldige autobestickering: een blikvanger/eyecatcher, het logo en de contactgegevens. Deze hoeveelheid informatie valt makkelijk te verwerken in het verkeer.

We wensen Colora veel succes met deze beletterde Fiat!

Een opvallend of discreet ontwerp voor uw autobelettering?

Dat hangt ervan af wat u wilt bereiken. Is het de bedoeling om uw zichtbaarheid te vergroten? Dan is een bestickering die in het oog springt een absolute must! Denk bijvoorbeeld aan een verrassende afbeelding of een opvallend kleurenpatroon.

Heeft u uw naam al voldoende bekendgemaakt in de buurt? Dan volstaat het doorgaans om enkel uw logo, hoofdactiviteit en/of website op uw voertuig aan te brengen.

Samengevat, het is belangrijk om te weten wat uw concrete doelstelling is. Laat ons u hierin begeleiden.

Met een bestickering valt uw wagen op en maakt u overal gratis reclame.

Wilt u ook een Fiat of een ander voertuig laten bestickeren?

Vul onderstaand formulier in en we contacteren u snel terug.

Stel hier uw vraag*

Uw naam* :

Uw e-mail* :

Woonplaats* :

Telefoon* :

Anderen bekeken ook: