muurstickers-laten-maken

Wat is zo’n Decowall?

Decowall muurstickers kan u best vergelijken met traditioneel behangpapier. Alleen is zo’n decowall muursticker meteen al van een zelfklevende lijmlaag voorzien, waardoor u niet meer met behangerslijm aan de slag moet. Daardoor zijn deze muurstickers bijzonder gemakkelijk te plaatsen. Qua uitzicht ziet een decowall sticker er wat gestructureerd uit met een matte look.

U wilt muurstickers laten maken?

Wilt u uw muur sieren met bijvoorbeeld een uitvergrote foto, dan delen we deze op in printbare breedtes van ongeveer 1,2 meter. De foto wordt zo verspreid over verschillende stroken. Elke geprinte strook van dit fotobehang is zelfklevend, waardoor deze wandstickers eenvoudig en snel aan te brengen zijn op elke droge en gladde muur.

Toepassingen

U kan bij ons muurstickers laten maken voor zowat elke toepassing. U kan bijvoorbeeld uw logo en bedrijfsslogan uitvergroten om een accentmuur in uw kantoren te creëren, maar evengoed een babyfoto laten afdrukken op fotobehang voor in de kinderkamer. Laat uw inspiratie de vrije loop!

Graag wat meer uitleg of een vrijblijvend prijsvoorstel om zo’n gepersonaliseerde wandstickers te laten maken? Neem contact met ons op en laat ons weten wat u precies in gedachten heeft.

Interesse in stickers?

Vul onderstaande gegevens in en we contacteren u eerstdaags terug.