magneetborden

Enkel voertuigreclame wanneer u dat wil… Super handig!

Magneetborden zijn magnetische, soepele reclameborden die u op elke ijzeren ondergrond kan plaatsen. Dus ook op de meeste wagens (als die uit ijzer gemaakt zijn en niet uit aluminium of pvc). Deze magneetborden kan u volledig laten personaliseren. We kunnen daarvoor kleefletters op de borden bevestigen, maar bijvoorbeeld ook digitale prints met foto’s.

Met magneetborden kan u in de week met een bestelwagen of personenwagen met reclame rijden, en in het weekend zonder. Ook wanneer u werken in onderaanneming uitvoert, kan u met een neutrale wagen op de werf verschijnen. U heeft dus enkel voertuigreclame wanneer u dat wil.

Ook voor uw wagen ?

Er is een heel gemakkelijke manier om te ontdekken of uw wagen geschikt is voor magneetborden. U hoeft er alleen maar even voor langs te komen in onze hal in Lokeren. We testen het magnetische effect meteen op uw wagen uit of geven u een stukje mee zodat het zelf u bij u thuis of op kantoor kan uittesten.

Belangrijke opmerking: om de levensduur te verlengen en beschadiging aan de ondergrond te voorkomen, raden we aan dat u wekelijks de borden van het voertuig haalt en ze goed reinigt aan voor- en achterzijde. Zo kan er geen vuil aan het bordoppervlak hechten en worden krassen in de autolak vermeden.

Andere toepassing

Een heel andere toepassing is het gebruik van deze borden in magazijnen. Vaak worden er nummers gekleefd op magneetborden, die vervolgens op stockagerekken geplaatst worden. Al zijn ook magneetstickers erg geschikt voor dergelijk gebruik in industriële omgevingen. Neem gerust contact met ons op om meer informatie en een vrijblijvende prijsofferte te ontvangen.

Tip

Wist u dat u magneetborden ook als afdekplaten kan gebruiken om bijvoorbeeld bestaande reclame tijdelijk af te dekken?

Interesse in belettering?

Vul onderstaande gegevens in en we contacteren u eerstdaags terug.