Indoor reclame

Een slogan op de muur, bedrijfsfoto, of een frame met een textieldoek erin, eventueel geluiddempend... Display's, zoals roll-ups om bepaalde artikelen of diensten in de verf te zetten. 

Dit zit bij ons allemaal onder de term 'Indoor Reclame'. Kijk eens rond, maar als je reclame zoekt voor in je bedrijf of kantoren, laat het ons vooral weten. Het aanbod is te groot om het hier allemaal te laten zien.

Indoor reclame

Reclame die je gebruikt in je bedrijf, op muren, frames, display's,..

Hieronder enkele van onze indoor producten:

Reclame in je bedrijf

Indoor reclame is alles wat nodig is aan reclame in je bedrijf. Dit is heel breed. Zo hebben we al quotes op muren geplaatst in 3D, of beelden gekleefd om vergaderzalen op te fleuren.

Ook tussenwanden of voorzetwanden met textieldoeken behoren tot de mogelijkheden. Dit kan je zelfs zien in onze showroom. Zo'n voorzetwand voor bureau's steekt heel wat kabels weg en zorgt voor rust in het kantoor. Uiteraard elimineert zo'n voorzetwand ook inkijk.

Het voordeel van deze textielframes is dat je het beeld op heel eenvoudige manier kunt wisselen. Wordt het lente ? Een fleurig groene foto kan wonderen doen. December? Vanaf 6 december mag de kerstsfeer erin. Tal van mogelijkheden. En daar houden we wel van om met een uniek systeem verschillende aankledingen te kunnen doen. Je klanten staan letterlijk keer op keer in een 'nieuw' interieur.

Het fotobehang is definitiever. Maar heel stijlvol om een effen witte muur bijvoorbeeld op te fleuren. Hierbij kunnen we heel groot gaan, tot 2,5 meter hoog en 8 meter lang in 1 stuk als het moet.

Roll-ups en displays, dat zijn de klassiek 'point-of-sale' systemen die snel moeten kunnen opgesteld worden en bovendien op eenvoudige manier moeten kunnen vervoerd worden. Liefst in een gewone auto. Zo'n roll-up is altijd handig voor als je sponsoring doet bij één of ander event. Gewoon de roll-up meegeven en klaar is kees.

Interesse in indoor reclame?

Wil je meer weten over wat we kunnen doen in jouw bedrijf? Laat het ons weten, stel je vraag en we contacteren je snel terug.

  • Foto's of logo's meesturen (max 3)

  • Stuur eventueel foto's of logo's (3 st)
    Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, eps, ai, doc, psd, jpeg, docx.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Bel nu
Route