Grafisch Design

Grafisch design nodig? Wij helpen.

Grafisch design is het stylen van teksten en logo's tot een ontwerp, bijvoorbeeld een flyer. Grafisch design is ook het ontwerpen van een reclame op een bestelwagen.
Maar het is ook het ontwerpen van logo's en een huisstijl. Deze huisstijl is de manier waarop uw logo zullen afgebeeld worden op naamkaartjes, folders, website, bestelwagens, en wel zodanig dat alles één geheel vormt. Dit zorgt voor herkenbaarheid en herkenbaarheid schept vertrouwen.

Je kan dus bij ons terecht voor alle vormen van grafisch design. Weet wel dat grafisch design bij ons altijd ondergeschikt zal zijn aan resultaat. De bedoeling is dat het logo opvalt.
Geen artistieke, moeilijk te lezen logo's, geen artistieke websites zonder tekst, geen design voor het design. Wel design om op éénzijdige manier de reclameboodschap over te brengen, zodat jouw prospecten reageren en kopen.

Een website heeft bijvoorbeeld tekst nodig om te kunnen scoren in Google, Google werkt niet met beelden, maar 'leest' de pagina om zo te zien waar hij jouw website kan catalogeren voor het gezochte item.
Hoe hoger hij de website plaatst in de resultaten, hoe meer kans je hebt dat de website zal bezocht worden.

De leestijd van de reclame op een bestelwagen is 3 a 4 seconden. Zoef en hij is gepasseerd. Hoe minder leesbaar de tekst en het logo is, hoe minder de kans dat het zal gelezen worden. En dus minder resultaat.

Ben je dus op zoek naar reclamevormen die werken met een grafisch design dat opvalt? Of wil je een logo of huisstijl laten ontwerpen?

Kom dan eens babbelen, dan kijken we samen wat we kunnen doen.

Bel nu
Route