Gevelletters, reclamezuilen en gevelreclame

Gevelletters zijn een erg stijlvolle vorm van gevelreclame. De letters worden immers los op de gevel geplaatst, meestal op een zekere afstand van de buitenmuur. Die gevelletters kan je in verschillende materialen en uitvoeringen en helemaal op maat laten maken en plaatsen door reclamespecialist Argo uit Lokeren.

Gevelletters in Acryl

De eerste soort gevelletters wordt uit een acrylaat plaat gefreesd. De letters zijn dus vol en overal even dik. Hierop worden vervolgens aan de achterzijde steuntjes gekleefd waardoor ze op de buitenmuren bevestigd kunnen worden. Dit type gevelletters is geschikt voor binnen- en buitengebruik.

Doosletters

De 2e soort gevelletters wordt uit aluminium platen gefreesd. Daarop wordt nadien een opstaande rand gelast, waardoor de letters hol zijn aan de achterkant. Hier kan men ook verlichting in plaatsen waardoor er ’s nachts een indirecte lichtgloed rond de letters verschijnt.

Gevelframes / Spandoekframes

Ook een gevelframe resulteert steevast in een moderne en eigentijdse uitstraling.

Deze spandoekframes worden vervaardigd uit duurzaam geanodiseerd aluminium, zijn driehoekig van vorm en kunnen eveneens verlicht worden.

Reclamezuilen

Reclamezuilen zijn stijlvolle reclameborden die doorgaans voor een gebouw geplaatst worden. Deze worden gemaakt uit onderhoudsvrij aluminium en gelakt in de kleur naar keuze.

Er zijn 2 types reclamezuilen: intern verlichte of niet verlichte reclamezuilen.

Interesse in gevelreclame?

Vul onderstaande gegevens in en we contacteren jou eerstdaags terug.

  • Foto's of logo's meesturen (max 3)

  • Stuur 3 foto's of logo's mee
    Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, eps, ai, doc, psd, jpeg, docx.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Bel nu
Route