gevelletters

Doosletters of plexi gevelletters, wat is het verschil?

Gevelletters zijn allerhande letters die los op de gevel geplaatst worden. Dat kunnen bijvoorbeeld volle letters zijn in plexi of doosletters met verlichting.

Bij doosletters is de letter hol vanbinnen. De letters zijn als het ware aluminium dozen, waarin geïntegreerde verlichting zit. Deze doos wordt vervolgens afgesloten met een lichtdoorlatende plexi afdekplaat. Afhankelijk of die plexi vooraan of achteraan zit, spreken we van directe of indirecte verlichting. Bij de eerste optie zullen de letters oplichten, bij de tweede optie ontstaat er een lichtgloed van achter en rond de letters heen.

Meer over plexi gevelleters

Een andere mogelijkheid voor gevelreclame met tekst is het gebruik van plexi-letters. Dit zijn gevelletters van 8 of 15 mm dik, die op een afstand van de muur bevestigd worden. Plexi gevelletters zijn een budgetvriendelijkere oplossing dan verlichte doosletters, maar ze geven evengoed een kwalitatieve uitstraling. Ook plexi letters kunnen trouwens verlicht worden. Daarvoor stellen we de zuinige eco led-tube voor en ook hiervoor hebben we bij Argo Reclame verschillende esthetische afwerkingsmogelijkheden in gedachten.

Overweegt u om gevelreclame op uw bedrijfsgebouwen te plaatsen? Neem dan gerust even contact met ons op. Wij denken namelijk graag met u mee om de best passende oplossing uit te werken en een vrijblijvend prijsvoorstel op te maken.

Interesse in belettering?

Vul onderstaande gegevens in en we contacteren u eerstdaags terug.