Gevelletters

Gevelletters zijn allerhande letters die los op de gevel geplaatst worden. Dat kunnen bijvoorbeeld volle letters zijn in plexi of doosletters met verlichting.

Bij doosletters is de letter hol vanbinnen. De letters zijn als het ware aluminium dozen, waarin geïntegreerde verlichting zit. Deze doos wordt vervolgens afgesloten met een lichtdoorlatende plexi afdekplaat. Afhankelijk of die plexi vooraan of achteraan zit, spreken we van directe of indirecte verlichting. Bij de eerste optie zullen de letters oplichten, bij de tweede optie ontstaat er een lichtgloed van achter en rond de letters heen.

Meer over plexi gevelleters

Een andere mogelijkheid voor gevelreclame met tekst is het gebruik van plexi-letters. Dit zijn gevelletters van 8 of 15 mm dik, die op een afstand van de muur bevestigd worden. Plexi gevelletters zijn een budgetvriendelijkere oplossing dan verlichte doosletters, maar ze geven evengoed een kwalitatieve uitstraling. Ook plexi letters kunnen trouwens verlicht worden. Daarvoor stellen we de zuinige eco led-tube voor en ook hiervoor hebben we bij Argo Reclame verschillende esthetische afwerkingsmogelijkheden in gedachten.

Overweeg je om gevelreclame op jouw bedrijfsgebouwen te plaatsen? Neem dan gerust even contact met ons op. Wij denken namelijk graag met jou mee om de best passende oplossing uit te werken en een vrijblijvend prijsvoorstel op te maken.

Interesse in gevelletters?

Wil je meer weten over de mogelijkheden met gevelletters? Stel je vraag, we contacteren je snel terug.

  • Foto's of logo's meesturen (max 3)

  • Stuur eventueel foto's of logo's (3 st)
    Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, eps, ai, doc, psd, jpeg, docx.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Bel nu
Route